Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzbe kerül egy barátnő vagy egyformán illik a költségeket elosztani?
Nem a barátnő kerül pénzbe, hanem a közös programok.
Ami legalábbis engem illet, sosem várom el, hogy a pasim fizesse a fogyasztásomat / belépőmet / bármilyen költségemet. Azért dolgozok keményen, hogy segítség nélkül biztosítani tudjak magamnak egy olyan életszínvonalat, ami nekem megfelel. Azt viszont elvárom, hogy a párom hasonló életszínvonalon éljen, ugyanis számomra alap, hogy olykor elmegyünk színházba, moziba, étterembe, nyárom több hetet nyaralunk - akár külföldön, télen pedig egy-két hetet síelünk - Magyarország földrajzi adottságai végett szintén külföldön.
Vannak nők, akiknek ennél magasabb elvárásai vannak, és természetesen vannak olyanok, akiknek alacsonyabb, de elsöprő többségünk baromira nem várja, hogy mindezt a férfi fizesse. Én pusztán annyit várok el, hogy mindezekből a saját részét állja.
(És mielőtt valaki nekem támad, természetesen közösen beszéljük meg, hogy mit csinálunk és hova megyünk. Értelemszerűen hajlandó vagyok a kokmpromisszumra.)
7.
Neked, 1 farkad van. A nőnek meg amennyit akar! Szóval az 1 érték, de a korlátlan, ingyen kapható nem.
Szóval kezdj spórolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!