Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet olyan, hogy hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy hozzám egy pasi sem illik?

Figyelt kérdés

Már 10 éve "csinálom" az ismerkedést, azóta jó pár sráccal randiztam, kavarás, 1-2 komolyabb kapcsolatom volt, stb, szóval igen csak sok emberrel beszélgettem.

És tényleg kezd olyan érzésem lenni, hogy egyszerűen senki sem illik hozzám.

Mindenkivel azt érzem, hogy valahogy különbözünk. Nyilván nem is várható, hogy 100%-ban olyan legyen valaki, mint én, de még olyan szinten sincs meg az összhang, hogy rendes kapcsolat sem alakul ki, mert már előbb összeveszünk, vagy idegesít a másik, vagy furán viselkedik, vagy nincs beszéd téma.

Soha életemben nem volt olyan, hogy valakivel el tudtam volna tölteni mondjuk úgy egy hétvégét, hogy hosszú órákig beszélgetünk, hogy annyira jól érzem magam, hogy haza sem akarok menni. Leginkább csak a szex szokott működni (vagy még az sem 🤦)

Egy fiú barátommal vagyok csak igazán közeli viszonyban, de kapcsolatként az sem működne, tudom, hogy bosszantana, meg amúgy sem jövünk be egymásnak.

De másokkal még ilyen viszony sem alakult ki. Legtöbbször unatkozom mellettük.

Miért vagyok ennyire különc vajon?

2023. márc. 18. 14:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Létezhet, hogy egy pasi sem illik hozzád. Különösen akkor, ha nem teszel érte semmit, mert nem is igazán akarod.
2023. márc. 18. 14:58
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, írj le 10 dolgot magadról, és 10 dolgot a pasiról, aki kéne!
2023. márc. 18. 15:02
 3/20 A kérdező kommentje:
2-es nincsen semmilyen konkrét listám, hogy milyen legyen valaki, és nem is ezen múlik szerintem, ez inkább egy érzés lehet, hogy nagyon meg van az összhang közöttetek, és ezt a környezet is látja.
2023. márc. 18. 15:06
 4/20 anonim ***** válasza:
45%
Elképzelhető, hogy még nem találkoztál a megfelelővel. Én 30 évesen találkoztam olyan férfivel először, aki minimálisan felkeltette volna az érdeklődésemet.
2023. márc. 18. 15:13
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Az oké, hogy nincs konkrét listád, de ha az elmúlt tíz évben több férfivel is volt ez-az, akkor csak össze tudod írni, milyen tulajdonságaik voltak és ezekből biztosan van néhány olyan, ami közös minden férfiban, akivel bármi komolyabb alakult ki ezen idő alatt. Valószínűleg ezek azok a tulajdonságok, amiket keresel a férfiakban.
2023. márc. 18. 15:14
 6/20 anonim ***** válasza:
12%
3. Bocs, de hazudol! Mert le sem köpsz valószínűleg egy 43 éves pasit, mert öreg neked, vagy nem kell a Béla a melóhelyedről, mert ő csak egy őr, de Tomi sem kell, mert nős, Géza sem, mert csak 173 cm.,...
2023. márc. 18. 15:17
 7/20 anonim ***** válasza:
94%
#6 te meg azt honnan tudod?
2023. márc. 18. 15:19
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
7. Mert ezek tények. Nektek nőknek csak a szátok jár, mikor lenyomjátok, hogy csak a belső, meg csak az érzelmek számítanak. És ezt pontosan tudod te is!
2023. márc. 18. 15:22
 9/20 anonim ***** válasza:
94%
#8 jól van, rendben van, neked van igazad...
2023. márc. 18. 15:24
 10/20 anonim ***** válasza:
14%
8. Miért, ŐSZINTÉN! Te kezdenél minimálbéres sráccal? Vagy 50+-os pasival?
2023. márc. 18. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!