Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak a saját korosztályuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak a saját korosztályukban keresgéljenek vagy megpróbálhatják fiatalabb nővel is hátha összejön nekik, mekkora esély van erre?

Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 07:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
10. Mert mindenki saját magának akar jót, nem másoknak. Te is.
2023. márc. 18. 10:02
 12/21 anonim ***** válasza:

Még is mennyivel fiatalabb?

Mondjuk egy 20 éves nő egy 28 évessel?

Vagy 25 - 35 évessel?

Mert ott semmi gond nincs.

De egy 35 és egy 17-18...na ott már azt mondom h nem.

2023. márc. 18. 10:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12. Ja itt már 10 év korkülönbségért is szétszedik az embereket. Ha a férfi az idősebb. Úgy értem a 10 évet, hogy már mindketten felnőttek, tehát nem a 16 éves a 26 évessel.
2023. márc. 18. 10:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

igen itt már annyiért is :)

Holott az életben nagyon sok a 10 év korkülönbségű párocska.

Ez inkább amolyan féltékenység.

38 évesként én is összejönnék egy 27-28 évessel, ha lenne rá lehetőség és mindenki.

2023. márc. 18. 10:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Es a nők igényeivel mi van? Mi lenne a ferfiakkal ha ezutan minden no gazdag, befolyasos lehetne, a ferfiak meg lennenek a fodraszaik, kormosuk, titkarocskajuk es nekik kene otthonmaradni a gyerekkel takaritani? A szamlankra meg csak gyulik a penz. Megis miert ne a 30as izmos jo pasikat tartsuk ki szeretonek es ne a kopasz 40 eveseket?
2023. márc. 18. 11:01
 16/21 anonim ***** válasza:

bazz 2 év és 40 leszek és nem kopaszodok :)

Amúgy a gyakorikerdesek statisztikája által már 30 felett selejtnek mondják azokat akik egyedülállóak..

és sportolok , hogy nehogy elhízzak...amúgy ezaz izmos dolog minden korosztályra jellemző és hiányos is..

2023. márc. 18. 11:08
 17/21 anonim ***** válasza:

15. Mindenki saját magának akar jót már most is és mindenki aszerint cselekszik.

Pont, hogy egyre több férfi marad nő nélkül, mert egyre több nő lesz gazdag és befolyásos és így egyre kevesebb férfi lesz a nők fölött (a nők pedig nem jönnek össze alattuk levő férfival, a férfiakkal ellentétben). Az a baj (mindenkinek), hogy a nők egyszerre akarnak a csúcsra törni, de közben meg felettük lévő férfira vágynak ugyanúgy ezután is. A kettő együtt meg össztársadalmi szinten nem működik. Lehetsz gazdag, de utána ne akarj még gazdagabb férfival összejönni. Vagyis akarhatsz, csak nem fogsz, mert azokból alig van.

A férfiak számlájára úgy gyűlik a pénz, hogy megdolgoznak érte. A legtöbb nő elsírná magát az első nap után, ha a "gazdag és irigyelt" férje vagy férfi ismerőse jól kereső munkáját kellene végeznie.

Akarhatod a 30-as izmos pasikat szeretőnek, a kérdés az, hogy ők is akarnak-e téged.

2023. márc. 18. 11:10
 18/21 anonim ***** válasza:
24 vagyok, de nekem a 18 is ijesztő.
2023. márc. 18. 11:56
 19/21 anonim ***** válasza:
10 év korkulonbseg van köztem és a férjem közt, és a baráti körünkben is a férfiak javára van minimum 8 év. Szerintem kell is, a nők hamarabb oregszenek. 45 éves a férjem, én 35.Nekunk így ideális.
2023. márc. 18. 12:43
 20/21 anonim ***** válasza:

Én pont az ellentéte vagyok. Fiatalabb sosem volt, sosem lesz és nem is akarok. Mindig a nálam idősebbekkel működött jól.

De amúgy próbálkozni mindig lehet.

2023. márc. 18. 12:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!