Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem bántásból, nem sértésből,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bántásból, nem sértésből, de megkérdem: Lányok/nők, miért pont titeket válasszon a pasi?

Figyelt kérdés

Vegyünk alapul egy, a Gyakoris népe szerint manapság átlagos, alap srácot, akire itt a legtöbb nő vágyik.

180+ magas.

80kg.

Sportos.

jóképű.

Diplomás, nyelveket beszél.

Jól fizető, biztos állása van, karrier lehetőséggel.

Örökölt lakásban él, egyedül.

Van egy korrekt céges kocsija.

Humoros, művelt, állatbarát.

Imád utazni.

Hűséges.

Bőven 30 alatti.

Nagy pitonja van.

Ő miért is kezdene veled, egy komoly kapcsolatot, mikor a cuki gimis lánytól, a terem 24 éves sportos edzőcsaján át, az munkahelye elhanyagolt - unatkozó irodista nőin át, a dögös, 50-es, ügyvéd nagyiig bárkit megkaphat? Sőt, akár 1-2 nagyobb vadat is, pl. politikus vagy vállalkozó apuci leánykáit, akik jó le...izé befektetések, ha később politikai pályát akar.

Nem sértődős, reális válaszokat kérek!

2023. márc. 17. 16:08
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
0%

En lany vagyok. Nekem f*boyok jönnek be. 170+, flegma, cuki, + pont ha deszkázik és trükköket is csinal vele +pont ha nem "úri" emberként öltözködik, hanem lazán/sportosan. De nekem jelenleg nem pasi tetszik hanem egy csak. Hosszu haj, társaság kedvelő, jo stílus,160+,sportos, legyen bennunk valami közös. Hogy ki mit melozik, mennyit keres, örökölt vagy saját házban él, hogy neki kik jönnek be stb az már csak rajta áll.

Es az én saját véleményem, nem kell egyet érteni velem, le lehet pontozni is. Köszönöm

2023. márc. 17. 21:11
 42/59 A kérdező kommentje:

Mondjuk valaki leírhatná, hogy a lista melyik pontja nem fontos a nőknek!

180+ magas.

80kg.

Sportos.

jóképű.

Diplomás, nyelveket beszél.

Jól fizető, biztos állása van, karrier lehetőséggel.

Örökölt lakásban él, egyedül.

Van egy korrekt céges kocsija.

Humoros, művelt, állatbarát.

Imád utazni.

Hűséges.

Bőven 30 alatti.

Nagy pitonja van.

2023. márc. 17. 21:13
 43/59 anonim ***** válasza:
21%

Uccso vagyok

Hanem egy csaj*

2023. márc. 17. 21:13
 44/59 anonim ***** válasza:
74%

41vok. A farka mérete nekem egyáltalán nem számít. Az a 80kg lehet sok is ha nem sportos mert akkor az csak zsir rajta, de viszont ha 80kg es sportos akkor az mar mas.

Kedves kérdező

2023. márc. 17. 21:16
 45/59 Sertés ***** válasza:
0%

Kedves 40-es: ez a kérdés egy -a hölgyek által hamar összetört- görbe tükör volt azon nőknek, akik sok-sok határozott elvárással, ugyanakkor igen szerény paraméterekkel rendelkeznek.

Ha valaki még itt, az internet ismeretlenségében sem tud pár, önmagára jellemző jó tulajdonságot, egyéni képességet, szerethető vonást példaként leírni, az nagyon nagy probléma.

(Ha nem szeretem a túrót, akkor is felkapnám a fejem arra, hogy te vagy a legjobb batyu sütésben. Legfeljebb röhögnénk rajta hogy én azt pont nem szeretem, de majd csinálod lekvárral. :-D)

2023. márc. 17. 21:17
 46/59 anonim ***** válasza:
75%

"Mondjuk valaki leírhatná, hogy a lista melyik pontja nem fontos a nőknek!"

Nincs olyan, hogy "a nők", kezdjük ott.

2023. márc. 17. 21:17
 47/59 anonim ***** válasza:
79%

"Ha valaki még itt, az internet ismeretlenségében sem tud pár, önmagára jellemző jó tulajdonságot, egyéni képességet, szerethető vonást példaként leírni, az nagyon nagy probléma."

Én például NEM AKAROK. Mert nem tartozom számadással random vadidegeneknek.

2023. márc. 17. 21:18
 48/59 anonim ***** válasza:
70%

#42: mikor válaszolsz arra a kérdésre, hogy ez az "álompasi" az alábbiak közül:

"mikor a cuki gimis lánytól, a terem 24 éves sportos edzőcsaján át, az munkahelye elhanyagolt - unatkozó irodista nőin át, a dögös, 50-es, ügyvéd nagyiig bárkit megkaphat?"

melyikhez is hűséges?

2023. márc. 17. 21:20
 49/59 anonim ***** válasza:
54%

Jóképűként is lehet atomhülye.

Diplomás/nagyon okosként is lehet csúnya.

Jó munkával is lehet szegény ugyan ugy mit sz.r munkával is kereshet jól.

Utazni nem csak a pénzesek/ jóképűek szeretnek.

Humoros/ müvelt létére is lehet butuska és komoly.

Nem értem kérdésed kedves kérdező.

41vagyok

2023. márc. 17. 21:21
 50/59 anonim ***** válasza:
100%

A nőknek nem tudom, mi nem fontos, nekem, egy (1) nőnek nem fontos:

- a testmagasság és a súly kép nélkül nem sokat mond

- sportos, jóképű - kép nélkül ez is nehéz, de gondolom, számomra legyen az, nem ilyen kis egyenficsúr

- diplomás, nyelvek - diploma nekem nem kell, ha angolul tudunk egymásnak meme-eket küldeni meg filmeket nézni, az előny

- jól fizető állás, "kárrier" - utóbbi azt jelenti, hogy soha nincs otthon? A jól fizetés engem miben érint? Ki akar tartani?

- lakás egyedül - én is saját lakásban élek egyedül

- céges kocsi - ezt nem is értem, hogy engem miben érint, meg miért fontos, hogy céges

- humor, művelt, állatbarát - ez jó, de otthonra nem akarok állatot

- imád utazni - hova? Meleg helyek? Tengerpart? Oda nem megyek. Északra, nyugatra, városokba? Oké.

- hűséges - alap, de az, hogy ki kell külön emelni, kicsit fura

- 30 alatti - nem hiszem, mert én felette vagyok

- nagy farka van - ez meg inkább kösz nem

2023. márc. 17. 21:23
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!