Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bántásból, nem sértésből, de megkérdem: Lányok/nők, miért pont titeket válasszon a pasi?
Vegyünk alapul egy, a Gyakoris népe szerint manapság átlagos, alap srácot, akire itt a legtöbb nő vágyik.
180+ magas.
80kg.
Sportos.
jóképű.
Diplomás, nyelveket beszél.
Jól fizető, biztos állása van, karrier lehetőséggel.
Örökölt lakásban él, egyedül.
Van egy korrekt céges kocsija.
Humoros, művelt, állatbarát.
Imád utazni.
Hűséges.
Bőven 30 alatti.
Nagy pitonja van.
Ő miért is kezdene veled, egy komoly kapcsolatot, mikor a cuki gimis lánytól, a terem 24 éves sportos edzőcsaján át, az munkahelye elhanyagolt - unatkozó irodista nőin át, a dögös, 50-es, ügyvéd nagyiig bárkit megkaphat? Sőt, akár 1-2 nagyobb vadat is, pl. politikus vagy vállalkozó apuci leánykáit, akik jó le...izé befektetések, ha később politikai pályát akar.
Nem sértődős, reális válaszokat kérek!
Az alap feltevéseddel is gond van, mert nem mindenkinek a tökéletes külsejű pasi kell.
A jelenlegi párom 15 évvel idősebb, alig magasabb tőlem, vékony, és nem nevezhető jóképűnek. Az már egy másik kérdés, hogy mivel szeretem, tökéletesnek látom a külsejét.
Amúgy jól keres, de nem emiatt vagyok vele (mikor összejöttünk, rendőr volt), utána kezdett el egy másik szakmát, amivel kb annyit keres, mint én (5-600 k).
Lehet, hogy összejöhetne a szépfiú is, aki fiatalabb, volt ilyenben részem, de egyszerűen nem tudtam rá férfiként tekinteni, annyira nyámnyila volt.
Szóval ennyit a szépfiúságról.
Ha van egy fasza személyiséged, akkor le tudod venni a nőket a lábukról.
Amúgy azért válasszon engem, mert engem AKAR, a pozitív tulajdonságaim miatt (gondoskodó vagyok, okos, rendszerető, humoros, házias, ambiciózus).
"Ezeket itt, a Gyakori válaszaiból szedtem! NŐK válaszaiból!"
Ja, ilyet én is tudok férfiak válaszaiból. Össze tudok belőlük ollózni egy rossz férfit meg egy romantikusat is.
Társkeresés szaga van.
Aki itt ilyet kiir kérdésnek azzal gond van. Azt hiszed özönlenek a privatok? Ha úgy is van, azok olyanok " aranyásó" nők. Találd meg az életedben a helyes utat, azután nem fogsz ilyen komolytalan kérdést kiírni.
Zseniális kérdés volt, csak szándékosan nem akarták megérteni, miről is szólt. De azt legalább megtudhattuk az itt tobzódó "őszinte" hölgyektől, hogy nem is kell álompasi... :-D (Sőt, sokuknak SZINTE már bőven elég lenne az alkesz postás Józsi is, ha éppen úgy alakulna. :-DD)
Egyébként ezt a kérdést, én is számtalanszor feltettem már baráti körben a nőknek úgy általánosságban, ugyanez a kamuzás volt a zavart reakciójuk. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezzel a kérdéssel valójában az a baj, hogy NAGYON BETALÁL... Hisz az álompasiról álmodozó nők többsége nyilvánvalóan csak egy szürke kisegér, akinek nincs önbizalma (azt felfejleszteni persze lusta), továbbá szinte semmi olyan egyedi jó tulajdonsága nincs, amire felfigyelhetne bárki is. Én például, a mai napig csak egy olyan nőt ismertem, aki jobban főzött mint én, ami szerintem szégyen a női nemre.
És akkor jöjjön a többi, átlagos nőkre jellemző "erény": lustaság, megalkuvás, életstratégiai igénytelenség, gyermeteg észjárás, komoly ambíciók hiánya, hagyományos női szerepre csak korlátozottan alkalmasak, műveletlenség, képtelenség velük nyerő csapatként összedolgozni, követelődző hörcsög természet, sunyiság, gyakran ultragáz (házasságot kizáró) előélet, "nem számít a pénz, csak minden legyen"-jellegű élősködés, párkapcsolati agyrágó hisztikék/műbalhék, stb.
Na, kb. ezt tudják ténylegesen "nyújtani" az átlagos nők (persze tisztelet a kivételnek!) az általuk vágyott álompasinak, aki ebből inkább nem kér. Hanem köszöni szépen, de inkább éli tovább a szabad és gondtalan életét.
"De azt legalább megtudhattuk az itt tobzódó "őszinte" hölgyektől, hogy nem is kell álompasi... :-D (Sőt, sokuknak SZINTE már bőven elég lenne az alkesz postás Józsi is, ha éppen úgy alakulna. :-DD)"
Hát, látszik, hogy nem erősséged az értő olvasás, és nem vagy képes kihúzni a fejedet a s*ggedből.
Nekem például NEM a fentebb felsoroltak az álompasi fő ismérvei.
Az általam #19-es alatt feltett kérdésre, miszerint akkor most kihez is hűséges ez az "álompasi", még mindig nem sikerült válaszolnia a kérdezőnek.
Ez nem "betalál", hanem nem értitek, miről van szó.
ÉN honnan tudjam, hogy MÁSIKNAK mi a vonzó?
Most mondhatom azt, hogy találja bennem azt vonzónak, hogy nem akarok gyereket. De ha ő akar, akkor ezt pont nem fogja vonzónak tartani. Ő tudja, hogy milyen nőt keres. Ő fogja eldönteni, hogy mit talál vonzónak.
Ez nem úgy megy, hogy mint a cigányasszony az aluljáróban a zoknit, próbálom magam rátukmálni a másikra.
Le van írva egy fazon, oké, de az nem, hogy kit keres. Lehet, hogy ő pont egy olyan tulajdonságot találna bennem vonzónak, amit én nem. Nem azzal kezdeném, hogy lusta vagyok, de lehet neki pont az jönne be, akivel nem kell minden hétvégén hegyet mászni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!