Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lecsúszott 40-es férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lecsúszott 40-es férfiként vidéken őszintén mire van esélyem?

Figyelt kérdés

Tudom sok ilyen férfi van.Egészségem rossz,fogaim hullanak már,sokat kell dolgoznom a gyárban hogy meglegyen a napi betevőm,ezért nincs időm sportolni.Pénzen úgy spórolok hogy biciklivel járok nincs kocsim.Lábaim izmosak kicsit a tekeréstől.

Már látszódik hogy hízok,ha leülök a hasam már kicsit lóg.

Ha szereznék korombeli rendes dolgos nőt magam mellé,lenne esélyem társkeresőn?

Nem iszom,nem dohányzom,egy 30 nm garzonban élek.

Vagy érdemesebb fiatalabb lányoknál is próbálkozni ha a korosztályom foglalt?

2023. márc. 17. 14:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%

Nyilván ha punnyadt vagy és lecsúszott fogatlan, csakis fiatal lányoknál kereskedj, minden esélyed.

Remélem ez is csak incel troll kérdés.

2023. márc. 17. 14:14
 2/20 anonim ***** válasza:
45%
Minden drogos zulledéknek is van nője. Szóval magadban keresd a hibát
2023. márc. 17. 14:15
 3/20 anonim ***** válasza:
Folyt És jó nője
2023. márc. 17. 14:16
 4/20 anonim válasza:
16%
Szia! Nem tudom. Nekem 32 fele sem egyszerű. Szeretnék már egy jó kapcsolatot én is. Gyereket nem szeretnék jelenleg. Legalább 6 hónapig tartó kapcsolatot igen. Akár olyat is, amiben pattogtat egy nő. Tetszene. nagyon szeretek nyalni, jó lenne olyan társat találni , aki ezt preferálja.
 5/20 A kérdező kommentje:

Magam alatt vagyok,tudom változnom kéne,de sokat dolgozok.

Mire kifizetek mindent veszek kaját,semmim nem marad.

De szeetnék párt magam mellé.

6/20 anonim ***** válasza:
53%

Saját ligádban nyilván találsz is.

A gyárban nincs kiszemelted?

2023. márc. 17. 14:17
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem állnak velem szóba a nőkva gyárban.

Kollega kollega szinten beszélgetünk,de többször visszahallottam másoktól hogy pár nő már kibeszélt mit akarok én biciklivel,garzonlakásban,meg elhízva.

2023. márc. 17. 14:19
 8/20 anonim ***** válasza:

Mert azok a nők gondolom mind Claudia Schiffer külsővel és anyagiakkal rendelkeznek.

Netet próbáltad...?

2023. márc. 17. 14:25
 9/20 anonim ***** válasza:
Eddig mit csináltál?
2023. márc. 17. 14:32
 10/20 A kérdező kommentje:
Végigsolgoztam az életem,de mindig azt tapasztaltam ha valakivel találkoztam is,nem akart egy melóssal együtt lenni.
2023. márc. 17. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!