Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak ki vagy mit tegyek, hogy társkeresőn ne jelöljenek be a proli, lecsúszott vagy/és nyomi férfiak?
Figyelt kérdés
Nem tudom honnan van önbizalmuk jelölgetni, de van. Mit tegyek? Senkit nem akarok megbántani de nem ez a szintem.2021. febr. 28. 17:13
1/23 anonim válasza:
Ne írj ki semmit, egyszerűen csak ne foglalkozz velük.
2/23 anonim válasza:
Semmit. Akármit csinálsz, úgyis betalálnak olyanok, akik nem jönnek be. Értelemszerűen, ha annyira jó lenne a szinted, már a megfelelő is rég betalált volna.
3/23 anonim válasza:
általában azok írnak az első 2 napban. Egyszerűen olvasás nélkül kuka... :) már már nem lehet csinálni velük. ne írj semmit, negatív IQval úgysem értik meg,
4/23 A kérdező kommentje:
Értem és eddig ezt is tettem, de már tényleg nagyon zavar. Ömlenek a fogatlan és/vagy bunkó és/vagy csöves kinézetű és/vagy trampli "férfiak". Nem akarom itt előadni a femme fatale-t, de mondjuk megvannak a fogaim, jártam iskolába pár évtizedet és van fogalmam a minimális udvariasságról. Mit gondol egy 62 éves lepattant, az a tipikus piás-cigis bácsi, amikor bejelöl? 35 éves vagyok, a gyereke lehetnék.
2021. febr. 28. 17:35
5/23 anonim válasza:
skippeld őket, ezek csak nyáladzani járnak a társkeresőkre.
6/23 anonim válasza:
Töröld őket, ne foglalkozz velük! Nagyon gázak, mikor én vagyok 23 azt rám ír a 60+-os papa.. senki ne magyarázza meg, hogy az a szintem, ha utána jön normális is. Az ilyenek nem látják reálisan magukat.
7/23 anonim válasza:
Az első nap 300 feletti kedvelést kaptam.. ebből 299 nyomi csávóktól.. nem tudsz ezek ellen tenni..
8/23 anonim válasza:
Gondolom nem mondok újat azzal, hogy az önbizalom nem függ össze az általad nyújtottakkal? A mai világban pedig hatványozottan igaz ez és nem csak a társkeresésre.
Másrészről viszont ha minden férfi szentírásnak venné a nők kritériumait, akkor kb. kihalna az emberiség.:) Biztos te is láttál már olyat, amikor X kijelentette, hogy márpedig neki alacsony, kopaszodó pasi nem kell, majd összejött egy alacsony kopaszodó pasival.:)
Egyébként szerintem is tedd azt, amit előttem írtak, ignoráld azokat, akik nagyon kilógnak az elvárásokból, mást nem nagyon tudsz tenni.
9/23 anonim válasza:
Ja biztos olvasták gyakorin, hogy a 30plusszos nők már az 50plusszos férfiaknak se kellenek, mert nekik is a 20 éves kell. Biztos úgy érzik most jött el az idejük.🤣 Nekem is megakarták magyarázni, hogy aki jóképű és korombéli, csak szexet akarhat tőlem, mert öreg vagyok.
10/23 anonim válasza:
Férfi oldalról nézve ez valamennyire más, mert a nők kevésbé bátrak ilyen téren, de én úgy vettem észre, hogy egy tényleg igényesen kitöltött, egyedien megfogalmazott adatlap segíti elvenni problémás személyek kedvét az aktivitástól.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!