Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit írjak ki vagy mit tegyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak ki vagy mit tegyek, hogy társkeresőn ne jelöljenek be a proli, lecsúszott vagy/és nyomi férfiak?

Figyelt kérdés
Nem tudom honnan van önbizalmuk jelölgetni, de van. Mit tegyek? Senkit nem akarok megbántani de nem ez a szintem.

2021. febr. 28. 17:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
7%
Csak a pénz érdekel!!!
2021. febr. 28. 18:29
 12/23 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam szinte minden társkeresőt,két hónapig írtam a leveleket de láttam hogy a lányok akkora mennyiségű levelet kapnak hogy egyszerűen lehetetlen így ismerkedni.Sok lány gondolom megunta ezért sokszor volt hogy pár nap után egyszerűen inaktív lett.Talán a Tinder és a Badoo amin ezt ki lehet szűrni mivel ott azzal beszélsz aki szimpatikus,persze ezeknek is van hátránya hisz pár mondatból nem tudod megállapítani hogy pontosan mien emberrel van dolgod,a legjobb ha minnél előbb beszéltek videochaten mert rengeteg a csaló.Nők és férfiak egyaránt.Egyéb társkeresőkön pedig hemzsegnek a csalók.
2021. febr. 28. 18:50
 13/23 A kérdező kommentje:
Nekem a Tinder azért nem jött be, mert akivel ott összeakadtam, kivétel nélkül csak alkalmi kapcsolatot keresett. Olyan is volt, hogy a lapján nem ez volt, de később közölte. A Badoo nekem nagyon proli, elnézést.
2021. febr. 28. 19:00
 14/23 anonim ***** válasza:

12vagyok

Töröltem magam szinte mindenhol mivel eléggé lelombozott az eredmény.Mégis a Tindert vagy a Badót ajánlom,persze én vidéken élek egy kisebb városban,itt egészen korrektnek tűnik ez a két alkalmazás.Az Első találkozás oldalon vagyok még regisztrálva szerintem elég korrekt és ötletes kis társkereső,de elég kevesen használják.

2021. febr. 28. 19:14
 15/23 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok, lehet, hogy itt ezek sem működnek úgy, ahogy kellene.
2021. febr. 28. 19:48
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Muci.

Mi nalad a proli meg nyomi? Az atlagos, aki nem eri el a hercegno igenyeid, vagy az, aki a mosdoba napszemuvegben csucsorit?

2021. márc. 1. 09:55
 17/23 anonim ***** válasza:
87%
16 miért lenne hercegnő igénye? Te tán buknál egy fogatlan elhízott trottyos, idős nőre, vagy egy ingyenélőre, akinek nincs munkája? Ja hogy nem? Akkor nincs miről beszélnünk. Különben is mindenkinek joga van olyan párt keresni, akihez vonzódik is, hogy jössz te ahhoz, hogy kihumorizáld ezt?
2021. márc. 1. 10:37
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Ezert kerdeztem draga, hogy nala mit jelent a nyomi...🤦
2021. márc. 1. 10:39
 19/23 A kérdező kommentje:
Példákat is írtam, csak az egód figyelmen kívül hagyta: fogatlan, trampli (értsd igénytelen mint állat), 60+ cigis-ivós papi. Nem az átlagot becsméreltem, hanem a nagyon mélyen átlag alatti, de iszonyúan nyomulós pasikat. Írtam is, hogy én sem vagyok egy Palvin Barbara, de mondjuk fogam meg egy minimális szókincsem és önkritikám pont van.
2021. márc. 1. 11:02
 20/23 anonim ***** válasza:

na, így már tök okés. Igen, ezeket nőben sem szeretem pl, amikor cigivel a szájában pózól stb.

A baj, hogy neked, nőként kell szűrnöd ezeket. Kismillió levelet, like ot kaphatsz, így tényleg csak azt tudod csinálni, hogy időt szánsz rá és szűrsz. Vagy a profilodba beírod, még ha bunkónak is tűnhet, hogy mi a tuti kizáró ok.

2021. márc. 1. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!