Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért probléma sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma sok férfi számára az, hogy volt egy félig fekete exem?

Figyelt kérdés

Ha nem mondom el egészen addig, ameddig magától szóba nem jön, akkor hazugnak neveznek, átverésnek hívják, és úgy tesznek, mintha minimum prosti lettem volna, és azt titkolom el.

Miután műr többször futottam bele ebbe, megtörtént párszor, hogy szóltam már a legelején, de valaki meg pont azért függesztette fel az ismerkedést, mert minek emlegetem az exem, biztos nem vagyok túl rajta.

2023. márc. 17. 12:57
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Az exem nem volt sem agresszív, sem alsóbberendű, sem szutykos, sem buta.

Az meg, hogy félig fekete, azt jelenti, hogy egyik szülője fekete, másik fehér.

2023. márc. 17. 13:28
 12/30 anonim ***** válasza:
89%

8

Asszem én is, de az biztos, hogy egy ilyen lúzer parasztnak sem adom oda az "értékemet".

2023. márc. 17. 13:33
 13/30 A kérdező kommentje:
Felőlem kinyomhatod, attól még egy aljas paraszt maradsz, és senkinek a szintje nincs a tied alatt, mivel annál lejjebb nincs.
2023. márc. 17. 13:38
 14/30 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos sok a rasszista és agresszív kisfiú (elnézést, lúzer paraszt), ennyi.
2023. márc. 17. 13:40
 15/30 anonim ***** válasza:
96%
#13 Ime a logikus, analitikus gondolkodású, mindig higgadt, érzelemmentes nem. Már attól, hogy valaki lúzernek meri nevezni, képes lenne megnyomorítani egy nőt. Mitől vagy te különb a kemecsei cigótól? Semmivel sincs szinted alatt.
2023. márc. 17. 13:51
 16/30 anonim ***** válasza:
92%

#13 Imádni fognak a nagydarab kancigók a böriben. Te mások szemét nyomod ki, neked meg a kis segglyukadat tágítják ki cserébe 👨‍❤️‍💋‍👨 Egy ilyen suttyónál mindenki szint felett van...

Amúgy szimplán azért mert rasszisták. Nem értem ezen mit nem lehet érteni. Jobb is ha ez az elején kiderül aztán megy mindenki dolgára.

2023. márc. 17. 14:10
 17/30 Sunshinedoll ***** válasza:
77%

Ez csak azoknak probléma, akik rasszisták is meg szexisták is meg még kisebbségi komplexusuk is van. Azokért meg sztem nem kár... :D

Miért akarnál olyan emberrel együtt lenni, aki az értékedet a szexpartnereid száma, vagy színe alapján ítéli meg?

2023. márc. 17. 15:04
 18/30 anonim ***** válasza:
36%
Nőkènt èn sem ismerkednèk olyan fèrfival, akinek volt (fèlig) fekete exe.
2023. márc. 17. 15:13
 19/30 anonim ***** válasza:
75%
A nők meg azon rinyálnak, ha volt egy 10-20 évvel fiatalabb párja egy férfinak. Kor alapján lehet diszkriminálni, rassz alapján nem?
2023. márc. 17. 15:39
 20/30 anonim ***** válasza:
70%
Nem mindegy azért hogy mit jelent a 10-20 évvel fiatalabb pár. Ha 30 évesen 15 éves párod van az elég fura igen
2023. márc. 17. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!