Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jelent problémát a nők számára a nagy kor-és súlykülönbség?
Több helyen olvastam,hogy vannak fiatal nők,akik az érettebb,tapasztaltabb férfiakat kedvelik.Hátha nekem is összejön.....
Amúgy volt olyan 20-as éveiben járó extrém túlsúlyos lány,aki azt írta nem zavarja a korkülönbség,csak az ország másik végében lakott.
A korodbeli 200 kilos nok nem a zsirban, hanem a sirban vannak.....
37F incel
A második válaszoló kérdésének válaszára kíváncsi lennék.
Bár én túlsúlyos (80 kg) vagyok, de sosem volt probléma párválasztás kapcsán. Egy ennél jóval túlsúlyosabb lánynak is van esélye, mert van akinek ideálisan oszlik el ez a túlsúly, van akinek aránytalanul. Persze egy normális férfinek számít a személyiség is, de én most leginkább a kinézetre válszolnék.
Ha azért tetszenek ezek a nők, mert ez az idálod, ideális számodra, akkor semmi probléma. Viszont ha az önbizalomhiányukra apellálsz, hátha könnyebben fogadják el a korkülönbséget, akkor szerintem nem lesz feltétlen sikered ilyen nőt találni.
Egyébként én úgy látom környezetemből adódóan, hogy hasonló testalkatúak jobban vonzzák a túlsúlyos lányokat.
6-os válaszoló: Volt már közel 200 kg-os kedvesem. Nagyon jól megvoltunk,amiben kellett segítettem neki.Lépcsőzés,buszra felszállás stb.
Az hogy megnéztek bennünket,esetleg beszóltak engem nem zavart.A kedvesemet inkább.Egyébként dolgozott,házimunkát végzett.
6.-ös.
Sajnos ehhez a súlyhoz alacsony is vagyok, így pedig látszik rajtam. Arányos vagyok annak ellenére, hogy alacsony vagyok, a mellbőségem és a csipőbőségem egyezik, a derekam meg cirka 20 cm-el kisebb, igazi homokóra alakom van így is. Nem kell a 175+ magasság. :)
Én úgy gondolom, hogy el lehet fogadni egy 160 kg-os nőt is, mert csakis az ő dolga ahogyan kinéz. Ismerek ilyen lányt, és szépnek találom.
Az már más kérdés, hogy mi egészséges, és mi nem. Bizonyára ezt Ő is tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!