Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ebben a helyzetben ismerkedni ?
Figyelt kérdés
Egy kisvárosban élek ,kb 5000fo..,nem nagyon van akivel lehetne itt ,programok sincsenek nagyon erre.Neten szoktam de eddig nem igazán jött be.mit tanácsoltok ,kérem olyan írjon aki kisebb faluban ,városban él ,kíváncsi lennék nektek hogy megy az ismerkedés ,pártalàlàs.2023. márc. 17. 12:45
11/17 A kérdező kommentje:
Melyik appot használod ?
2023. márc. 18. 05:59
12/17 anonim 

válasza:

30 éves csinos nő vagyok egy 17 ezres kisvárosban. Elárulom, nem fogsz tudni ismerkedni helyben. Saját magamból indulok ki, hogy mindenhova autóval járok, mert belefáradtam az állandó leszólításokba. Futni is olyan helyre járok, hogy még véletlenül se találkozzak össze senkivel. Szerintem maradj az internetnél vagy nagyváros.
13/17 anonim 

válasza:

Tinder, facebook társkereső, badoo. CSak néhány társkereső alkalmazás.
14/17 A kérdező kommentje:
Van ennel több is ?
2023. márc. 20. 16:13
15/17 anonim 

válasza:

Ezek a legnépszerűbbek.
Miért nem elég neked 3...??
16/17 anonim 

válasza:

Van még a Randivonal meg az Elit társkereső, vagy mi, de szerintem azok már halottak.
17/17 A kérdező kommentje:
Azok már halottak Twoo az működik még ?
2023. márc. 21. 03:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!