Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, hol érdemes szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hol érdemes szerintetek ismerkedni, ha ebben a helyzetben vagytok?

Figyelt kérdés
Mostanában jutottam el odaáig, hogy szeretnék fiúkkal ismerkedni. Nem tudom mennyire jönne be, ez majd eldől, de akarom, és ez biztos. A probléma, hogy mindezt titokban szeretném, legalább addig, amíg biztosan nem látom a helyzetet. Anotalkot ismerem, de az nem a legjobb, és most nem is működik valamiért. Mit javasoltok? 21/f

2021. márc. 26. 18:37
 1/6 anonim válasza:
76%
talán itt
2021. márc. 26. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Hotbull, Planetromeo, Grindr.
2021. márc. 26. 18:50
 3/6 A kérdező kommentje:

1-es, en nyitott vagyok mindenre, de nem tudom, mennyire sikeresek az itt keletkezo baratsagok,kapcsolatok...

2-es, ezeknel nem kell valami tartozkodasi hely vagy ilyesmi? meg kepet se feltetlenul szeretnek kitenni, ugy meg azert nem hiszem hogy sokan irnanak. igazabol nem ismerem ezeket az oldalakat

koszonom mindkettotok valaszat!

2021. márc. 26. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Beállítasz valami kamu helyet, meg felteszel egy képet egy cicáról.
2021. márc. 26. 19:08
 5/6 A kérdező kommentje:
van olyan, aki ez alapjan ram irna? :D marmint kamu hely, nincs semmi info, se kép, vagy ez amugy a gyakorlatban senkit se zavar
2021. márc. 26. 19:38
 6/6 A kérdező kommentje:
de ha van valakinek pozitv tapasztalata, szivesen fogadom :) ismerosnel mar beegtem kb, ugyhogy azt egy ideig nem eroltetnem
2021. márc. 26. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!