Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinteted mikor érdemes elveszíteni a szüzességét egy lánynak?
Nem az, hogy gáz, de ha már közelebb vagy a harminchoz, mint a húszhoz, akkor egyre nehezebb lesz találnod valakit, mert azt hihetik, hogy valami nem oké veled. Tekintve, hogy a legtöbb ember mondjuk 25 előtt "letudja a dolgot". Persze ez nem jelenti azt, hogy igazuk is van, de tényleg nehezebb dolgod lesz.
20L
Én 18 voltam
De ha nem akkor lett volna akkor lettem volna 21-22 mire megtörtént volna
23 n
#5-el, teljes mértékben egyetértek.
17 évesen veszítettem el a szüzességem.
Lett volna alkalmam rá 16 évesen is, de nem éreztem azt, hogy ő az a fiú, akinek oda szeretném adni magam.
Amíg meg nem ismertem a párom (ma már férjem), akinek odaadtam a szüzességem és boldog vagyok, hogy ő vette el. Nem pedig, valami jelentéktelen kapcsolatban veszítettem el, csak azért, hogy ne legyen ciki, vagy, hogy túl legyek rajta.
Ha kellet volna, vártam volna addig, amíg meg nem találom a megfelelő partnert.
Akkor ezek szerint, te azt tanácsolnád, hogy mindegy kivel, aki egy kicsit is tetszik neki veszítse el... és inkább bánja örök életére?
(Mert, ez is benne van a pakliban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!