Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinteted mikor érdemes elveszíteni a szüzességét egy lánynak?
Így már, értem az álláspontod, köszönöm!
Amikor érzi! Nincs rá szabály!
Elsőnek inkább egy idősebb, tapasztalt, türelmes pasit javasolnék.
Lánynak, pasinak a mai elvárások alapján minél előbb.
Amúgy meg ez mindig olyan dolog, hogy akkor érdemes, amikor ő úgy gondolja.
Ha 18 évesen, akkor 18 évesen. Ha 30, akkor 30.
Én 29 éves férfi vagyok, még nem voltam nővel. Egyetemre jártam, de sokszor a bulikban a kedvem is elment a csajozástól, mikor láttam az alul öltözött, kiégett 20-22 éves nőket, ahogy kétségbeesetten kelletik magukat a hímeknek. Nekem az ilyenekhez nincs gyomrom.
Van rendes munkám, jó jövedelmem, terveim a jövőre nézve, nem mondanám magam unalmas embernek, de egyszerűen nem érzem kényszerét annak hogy tűzön-vízen lefeküdjek egy nővel. Magamban is tök jól elvagyok, ellátom magam, főzök magamra, nem is olyan rosszul szerintem. Majd ha akad egy nő, akit érdemesnek látok arra, hogy megtegyem vele, akkor megteszem. Addig meg minek görcsöljek rajta? Nem éri meg a stresszt, mérgelődés helyett lehet más, értelmes dolgot is csinálni.
Kis kiegészítés még:
A média, a filmek mind mind azt sugallják, hogy szexeljünk orrba-szájba fűvel-fával. Másról sem szól az egész média, csak a szexualitásról, meg arról, hogy egy olyan értékrendet kövessünk, ami csak a felső 10 000-nek adatik meg. Pasiknak is mérhetetlen elvárásaik vannak a nőkkel kapcsolatban, és a nőknek is elszállt értékrendjük van, de ez csakis a média hibája.
Minap néztem meg a 40 nap, 40 éjszaka filmet. Egy nagyon jó vígjáték, de burkoltan azt sugallja, hogy a pasi egy agyatlan szexgép, akit a farka irányít, és így a nő teljes kontroll alatt tudja tartani. Nos... szerintem a fontossági sorrendben a szex kb. az utolsó helyen szerepel. Nálam legalábbis. Az meg végképp abszurdum, hogy egy pasinak le kell feküdnie egy nővel mindenáron. Ki kényszerít rá?
Ugyanez nőben. Miért tedd szét a lábad a pasiknak, ha te nem akarod? Azért, mert a társadalom elvárja? Ugyan... túl kell lépni azon, hogy meg akarjunk felelni másoknak.
Önmagunk az első, ha magunknak jók vagyunk, akkor mit érdekel más véleménye?
#15 szerintem azért mellé beszélsz magadnak kicsit. ha nem lenne fontos a szex, akkor nem lennél itt valószínűleg, ahogy én sem vagyok a foci fórumokon pl. vagy akár simán letudhattad volna már mellesleg, ahogy egy mozit is letudsz. meg ez is, hogy azért vagy szűz mert voltál szórakozni és huszonéves lányok kellették magukat.
szerintem valamit elkensz itt. lehet valami félelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!