Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ebben a helyzetben ismerkedni ?
Figyelt kérdés
Egy kisvárosban élek ,kb 5000fo..,nem nagyon van akivel lehetne itt ,programok sincsenek nagyon erre.Neten szoktam de eddig nem igazán jött be.mit tanácsoltok ,kérem olyan írjon aki kisebb faluban ,városban él ,kíváncsi lennék nektek hogy megy az ismerkedés ,pártalàlàs.2023. márc. 17. 12:45
1/17 anonim 

válasza:

Pedig neten lehet legtöbb embert elérni. Vagy eljárkálsz programokra egy másik nagyvárosba.
2/17 anonim 

válasza:

Férjem falun élt, én Budapesten. Neten ismerkedtünk meg.
3/17 A kérdező kommentje:
Neten de pontosan hol írj pár oldalt?
2023. márc. 17. 12:52
4/17 anonim 

válasza:

Nekem itt lett párom. Elkezdtünk beszélgetni, aztán találkozgatni.
6/17 anonim 

válasza:

Átérzem, én 15 ezres városban élek, de még a környéken sincs senki, aki szóba jöhetne. A korosztályom nagy része Pesten vagy külföldön van. Huszonéves F
7/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon sokan vagyunk így.azert mondjuk 15ezres város nem olyan nagyon pici.
2023. márc. 17. 13:18
8/17 A kérdező kommentje:
Írjatok mèg..
2023. márc. 17. 15:18
9/17 anonim 

válasza:

Mit? Ez az opció. Szerzel új hobbikat, amikhez kellenek emberek és ott ismerkedsz. Regisztrálsz társkeresőre. Elköltözöl...
10/17 anonim 

válasza:

Neten, és told ki a keresési távolságot maximumra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!