Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nehéz ismerkedni online tinderen?
Sziasztok!
Elhagyott a menyasszonyom lassan fél éve, az okok nem igazán lettek kifejtve csak úgy villámcsapásként ért az egész, főleg, hogy a szakítás előtt fél évvel előtte mondta nagyon boldogan az igent a lánykérésre.
Azóta próbálnék ismerkedni elsősorban online, míg nincs jobb idő.
Egy átlagon picit felüli srácnak (30 éves) mondanám magam jó fizikummal (sportolok, edzek), egyetemet végzett, normális és vicces.
Tinderre regisztráltam elsősorban, adtam magamról egy rövid értelmes leírást, sok képpel, amik nem a tükör előtt lőtt szelfik és ennek ellenére, ha párba is kerülök valakivel (ami egyenlőre ritka), ráírok a hölgyre úgy, hogy a képei alapján az ő érdeklődési körével kapcsolatban kérdezem kedvesen. Aztán visszaírnak és már ott elhal a beszélgetés mert amire válaszolok arra csak napok múlva kapok választ, ha egyáltalán kapok 20-30 éves lányoktól.
Miért csinálják ezt a lányok, minek vannak fent vagy válaszolnak egyáltalán akkor tinderen? Más férfiaknak mik a tapasztalatai ezen a téren?
Léteznek normális lányok is tinderen? Képek alapján annyi "mű" lánnyal találkozni, hogy kezdek kiábrándulni ebből az egészből.
Na én meg ezzel nem értek egyet, nekem tetszik, ha sok fotó van, mert akkor több szögből látni az illetőt, kisebb arra az esély, hogy élőben mást kapsz, mint aki a képen van. Meg pl. én azokat is skippelem, akiknek csak napszemcsis képeik vannak, az tuti nem helyes xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!