Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülnétek gyereket egy segédmunkásnak egy másfél éves kapcsolat után?
30 körüliek vagyunk, hiába dolgozunk mindketten, kb 260-280 körül keresünk.
Mivel nem támogattak minket a szülők, önerőből van egy kis autónk, hitelmentesen,600 ezer ft-rt vettük.
Elhagyni nem akarom, mert tudom más pasi is hasonlóan keres, vagy rosszabbul .A gazdagabb pasik meg úgy sem engem keresnének.
20
Az a baj, hogy a netto 500 ezer nem jó fizetés! Egy átlag életre elég, de ennyi. Egyaltalán nem a "jó" kategoriába esik!
Szerintem itt nem a pénz a lényeges feltétlenül, hanem ahogy nyilatkozol róla a kérdésben is. Nem arról írsz, hogy milyen a kapcsolat, az érzelmi kötelék, a bizalom kettőtök között, hanem hogy nem hagynád el, mert más se keres többet. Ez most komoly??? Ha így gondolnék a páromra, nemhogy gyerekben nem gondolkodnék, de másfél évet (vagy percet) sem ölnék kettőnk kapcsolatába, ez így nonszensz.
Ha ketten együtt kerestek 520-560 körül, főleg ha a lakhatásotok biztosított, az teljesen jó, abba egy gyerek simán elfér. Nem mondom, hogy kényelmesen és luxusban, de megoldható anélkül is, hogy bárki nélkülözne. Szóval önmagában ez nem tartana vissza.
Nyilván ez akkor nem igaz, ha közösen kerestek összesen 280-at, mert abban az esetben nemhogy gyereken nem gondolkodnék, hanem a saját életben maradásom lenne a fő kérdés. Ennyiből nem lehet megélni két főnek, vagy ha valakinek mégis sikerül, hát emelem kalapom. De hogy ebbe gyereket nem vállalnék, az ziher.
23/23 A te válaszod:
Keresnek pasik nettó havi 2 milliót is, főleg itt a gyakorin, de azok nem 26o ezres segédmunkásnőt keresnek, ez igaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!