Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülnétek gyereket egy segédmunkásnak egy másfél éves kapcsolat után?
30 körüliek vagyunk, hiába dolgozunk mindketten, kb 260-280 körül keresünk.
Mivel nem támogattak minket a szülők, önerőből van egy kis autónk, hitelmentesen,600 ezer ft-rt vettük.
Elhagyni nem akarom, mert tudom más pasi is hasonlóan keres, vagy rosszabbul .A gazdagabb pasik meg úgy sem engem keresnének.
“tudom más pasi is hasonlóan keres, vagy rosszabbul”
Nem tudom ezt honnan vetted kérdező, konkrétan 2005 óta soha nem kerestem havi 500 ezernél kevesebbet, pedig az már jó régen volt.
Masfel eves kapcsolatban senkinek nem szulnek gyereket, kiveve ha Vasvari Vivi a nevem es milliomosok gyerektartasabol elek. De alapvetoen ennyi ido nem eleg ahhoz, hogy megismerd elegge a masikat. Varjal meg egy masfel evet.
Kiveve, ha 40 korul vagy, akkor szuljel, ha nagyon szeretnel gyereket, de keszulj fel ra, hogy nehez lesz. Ha kepes vagy elore felmerni a problemakat, es igy is vallalod, akkor hajra.
A segedmunkas manapsag napi 20 ropiert segedmunkalkodik, az hetvegek nelkul is kb. 500....
38F incel
Nem tudom miért, de itt csupa jólfizetet, bruttó átlagkeresettel, és afelett rendelkező nettó fizetésből élők válaszolgatnak.😁
Komolyra fordítva a szót. ha mindketten 260-280-körül kerestek nettóban, az már erősen üti az ország jelentős valós munkából, hivatalos, bejelentett munkaviszonyból élők jövedelmét.
Más kérdés, hogy milyen köztetek a kapcsolat. Ez mindennél fontosabb.
Például mi a párommal anno 14 éve jöttünk össze. Bevételünk erősen átlag alatti volt. A neki meglévő 3 gyereke mellé bevállalta, nagyjából hasonló idő után a 4.-et. Közös, nem kis erőfeszítéssel elértük, hogy nem kell gondolkodni, hogyan fizetjük ki a számlákat, megvehetjük e hónap végén, ha valami megtetszik, stb. Ehhez igen erős kapcsolat, kitartás, és nem mellesleg szeretet, tenniakarás kellett. Ha ez megvan, simán bevállalható, ha másfél év után látszata sincs, akkor nem is lesz. Felejtős a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!