Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szülnétek gyereket egy segédmu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülnétek gyereket egy segédmunkásnak egy másfél éves kapcsolat után?

Figyelt kérdés

30 körüliek vagyunk, hiába dolgozunk mindketten, kb 260-280 körül keresünk.

Mivel nem támogattak minket a szülők, önerőből van egy kis autónk, hitelmentesen,600 ezer ft-rt vettük.

Elhagyni nem akarom, mert tudom más pasi is hasonlóan keres, vagy rosszabbul .A gazdagabb pasik meg úgy sem engem keresnének.

2023. márc. 15. 20:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
8%
A nőknek nem számít a péééééénz
2023. márc. 15. 21:05
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha elgondolkodtál ezen akkor te se szülnél önfeledten gyereket.Egy gyerek felnevelése ha jól szeretnéd csinálni és mindent megadsz neki amit igényel és kell is neki akkor nagyon nem olcsó mulatság.Ha ketten kerestek 280ezret akkor ne szülj.
2023. márc. 15. 21:27
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. márc. 15. 21:36
 14/25 anonim ***** válasza:
63%
Minek akarsz ilyen korán gyereket?
2023. márc. 15. 21:37
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ketten kerestek ennyit, vagy külön-külön? Utòbbi keresettel miért ne szülhetnél, ha bejelentett melòd van, kapsz pénzt is rendesen amíg otthon vagy.
2023. márc. 15. 21:38
 16/25 anonim ***** válasza:
43%
Bevallom, én nem! Ez nagyon kevés pénz! Ennyiből nem lehet megélni
2023. márc. 15. 21:44
 17/25 anonim ***** válasza:
32%

“tudom más pasi is hasonlóan keres, vagy rosszabbul”

Nem tudom ezt honnan vetted kérdező, konkrétan 2005 óta soha nem kerestem havi 500 ezernél kevesebbet, pedig az már jó régen volt.

2023. márc. 15. 21:58
 18/25 anonim ***** válasza:
88%

Masfel eves kapcsolatban senkinek nem szulnek gyereket, kiveve ha Vasvari Vivi a nevem es milliomosok gyerektartasabol elek. De alapvetoen ennyi ido nem eleg ahhoz, hogy megismerd elegge a masikat. Varjal meg egy masfel evet.

Kiveve, ha 40 korul vagy, akkor szuljel, ha nagyon szeretnel gyereket, de keszulj fel ra, hogy nehez lesz. Ha kepes vagy elore felmerni a problemakat, es igy is vallalod, akkor hajra.

2023. márc. 15. 23:03
 19/25 anonim ***** válasza:
16%

A segedmunkas manapsag napi 20 ropiert segedmunkalkodik, az hetvegek nelkul is kb. 500....

38F incel

2023. márc. 16. 00:26
 20/25 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom miért, de itt csupa jólfizetet, bruttó átlagkeresettel, és afelett rendelkező nettó fizetésből élők válaszolgatnak.😁

Komolyra fordítva a szót. ha mindketten 260-280-körül kerestek nettóban, az már erősen üti az ország jelentős valós munkából, hivatalos, bejelentett munkaviszonyból élők jövedelmét.

Más kérdés, hogy milyen köztetek a kapcsolat. Ez mindennél fontosabb.

Például mi a párommal anno 14 éve jöttünk össze. Bevételünk erősen átlag alatti volt. A neki meglévő 3 gyereke mellé bevállalta, nagyjából hasonló idő után a 4.-et. Közös, nem kis erőfeszítéssel elértük, hogy nem kell gondolkodni, hogyan fizetjük ki a számlákat, megvehetjük e hónap végén, ha valami megtetszik, stb. Ehhez igen erős kapcsolat, kitartás, és nem mellesleg szeretet, tenniakarás kellett. Ha ez megvan, simán bevállalható, ha másfél év után látszata sincs, akkor nem is lesz. Felejtős a dolog.

2023. márc. 16. 06:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!