Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jogos az az újfajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jogos az az újfajta incel felfogás, hogy lényegében az incelség nem a nők miatt van, hanem a férfiak miatt?

Figyelt kérdés
Tehát a férfiak az oka annak hogy incelek vannak ugyanis a férfiak többsége agyatlan ösztönlény, aki minden nőre ráír, barátnő feleség mellett is felmegy társkeresőre és szinte teljesen mindegy neki csak lyuk legyen és így a nők igénye elszállt, mert rengeteg a rajongójuk, tehát ha a férfiak igényesebbek lennének és nem rohannának úgy a nők után talán a nők is megváltoznának és lejjebb adnák az igényeiket...
2023. márc. 15. 07:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden esetben az incelek tehetnek az incelségükről.
2023. márc. 15. 09:00
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Várjunk akkor itt most a legtöbb válaszoló elfogadta azt, hogy a nőknek csak azért magasak az elvárásaik, mert sok férfi ír rájuk? Tehát a legtöbb eddigi válaszoló szerint, ha a férfiak mostantól nem próbálkoznának orrba-szájba a nőknél, akkor a nők elvárásai lesüllyednének egy alacsonyabb szintre? Ezzel biztos egyetértenek a női válaszolók itt? Mert az előző oldalon erre pontozták fel annyira egymást.
2023. márc. 15. 09:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Senki nem ezt mondta 12.

Az incelek a felelősek a saját sorsukért, nem a többi férfi, aki mindenkire ráír.

2023. márc. 15. 09:06
 14/17 anonim ***** válasza:

Nos én nem tartom magam incelnek, nem a top nőket várom az életembe. Inkább egy olyan lányt keresek akivel normálisan lehet BESZÉLGETNI és vannak ÖNÁLLÓ GONDOLATAI. Ez a 2 dolog a legfontosabb. Felőlem lehet 10/1000 is, ha nem tud egy összetett mondatot összerakni.

Amit írtál az egy valós "probléma". Azért tettem idézőjelbe a szót mert nekem teljesen mindegy. Egy normális önértékeléssel bíró nő nem fog egyszerre 100 faszinak írogatni és nem lesznek milliós igényei tudva, hogy ő nem tudja hozni azt a szintet. Viszont az fix, hogy a nők többsége ezen ment félre. A mai férfiak többségében sajnos semmi tartás nincs. Eszetlenül írogatnak a nőkre és nem érdekli őket ennek a társadalmi következménye, valszeg fel sem fogják. Az sem segít a helyzeten, hogy a nők tinderen gázabbnál gázabb szövegeket kapnak.

2023. márc. 15. 09:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Minden ilyen kérdés alatt felmerül bennem: mennyire lehet nyomorult a lét annak, aki arra vágyódik, hogy a nők lejjebb adjanak az igényeikből és BEÉRJÉK vele is, csak hogy végre neki is jusson valamicske..

Ez a működés mivel jobb / kevésbé kétségbeesett, mint az a férfi viselkedés amit a kérdésben ekéznek?

2023. márc. 15. 10:45
 16/17 anonim ***** válasza:
70 kg férfi? Amikor én 70 kg voltam nemcsak a bordám hanem a szegcsontom is kilátszott (mellre hiába gyúr az ember mert az pont a 2 közt van, csak hízással tűnik el), ja és nemhogy 2m nem vagyok még a 190cm nél is bőven alacsonyabb
2023. márc. 15. 15:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Megint itt a válaszolók közt a vékony magas férfi fetises...
2023. márc. 16. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!