Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, melyik esetben vonzóbb a férfi? Melyiknek van jobb esélye, hogy párkapcsolatba akarj vele kerülni?
Szóval kétféle hozzáállású férfi, ahogy rád gondol, és mindkét esetben már kialakult egy nagyon jó kölcsönös kémia:
1. Akarom, hogy az életem része legyél valamilyen formában, akár barátság, akár több. Nem tudom, hogy te mit akarsz tőlem, és hogy meddig működne egy párkapcsolat közöttünk, és nem akarom elveszíteni azt, amit adsz, ezért nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet lenne bepróbálkozni nálad, mert az elronthatja a közöttünk lévő kapcsolatot és elveszíthetjük egymást.
2. Akarlak téged barátnőként és nem máshogy. Még nem tudom, hogy te mit akarsz, de ha nem vagy nyitott arra, hogy egész önmagad beleadd a kapcsolatunkba hogy egy párkapcsolatba kerülj velem, akkor nincs szükségem rád és nem leszel az életem része, mert nem érdekel barátság veled, kizárólag annál több.
Az 1-es mire jó? Főleg, ha párkapcsolat a cél szerintem ultragáz.
Nem akarnék olyan barátot, aki mellett lábujjhegyen lehet létezni, mert mi van, ha túlgondol valamit, megsértődik, azért, mert vonzódik hozzám.
4: Nem-nem.
Akarom, hogy életem része légy. Azt is akarnám, hogy ennél több legyen, de nincs feltétlen szükségem rá, a barátságot viszont minimum mindenképpen meg akarom tartani.
Ez a te opcióidon kívül esik, ez az, ami igaz opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!