Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudják neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudják neki, hogy valakinek a "rossz személyisége" miatt nincs sikere a nőknél, amikor a gengszterek, gyilkosok, valódi gonosz emberek életében bőven vannak nők?

Figyelt kérdés

Valaki itt megkérdezi miért nem "jut" neki nő, erre mindenki letámadja, hogy azért nem, mert így beszél a nőkről, hogy "jut". Ez most csak egy példa volt, hogy értsétek, de sok ilyen kérdés van napi szinten.

Közben pedig ezerszer rosszabb embereknek bőven "jut" nő. Megnézünk akármelyik sorozatgyilkosról szóló dokumentumfilmet, de máshonnan is vannak források, hogy százával kapják a szerelmes leveleket a börtönbe és meg is házasodnak. Jozef Fritzl is több száz szerelmes levelet kapott a börtönben, aki 20 évig bezárva tartotta a lányát a pincében és csinált neki egy csomó gyereket. A maffiózókat, bűnözőket nem is kell mondani, hiszen őket is folyamatosan körülveszik ilyen nők. A valódi manipulatív pszichopatákat is. Ugyanez aki rengeteg pénzt lopott el jellemzően másokat megkárosítva.

Erre itt meg akkora mindfuck, amikor beírják valakinek valami ezeknél ezerszer pitiánerebb okra, hogy azért nem sikeres a nőknél.

2023. márc. 13. 09:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
70%

Kb. minden negatívumot lehet bizonyos típusú nőknél valamivel kompenzálni. Pl. pénzzel, hatalommal csibészességgel, jó külsővel. Ezért van, hogy Jeremy Meeks jellegű fazonoknak van nőjük - bár azért nem mindegy, milyen. Azt nem nagyon tudom hova tenni, amikor magukat olyan kedves jófiúnak tartó férfiak olyan nők után sírnak, akik buták, sekélyesek, annyi a pozitívum bennük, hogy jó sunák... mert azért egy-két elvetemült kivételtől eltekintve nem a kedves, rendes, okos, aranyos lányok azok, akik olyan férfiakra nyáladzanak, akiknek bűn rossz a személyiségük, lopnak-csalnak-hazudnak.

Olyan is van nyilván, akinek jó a személyisége, csak peches.

Meg tényleg van az a kategória is, akinél egyértelműen a rossz személyisége, ijesztő kisugárzása, viselkedése az ELSŐDLEGES oka a sikertelenségnek - az nyilván ilyenkor nem segít, ha emellett nem kifejezetten jóképű, nem kifejezetten társasági ember és jó dumás, nem tu vagy akar természetesen, kulturáltan ismerkedni, szobanövény személyiségű vagy éppen nem gazdag.

2023. márc. 13. 12:55
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
A rejtély megfejtése az, hogy a kérdező nem kapcsolatban, hanem kizárólag dugásban gondolkodik.
2023. márc. 13. 15:34
 23/32 anonim ***** válasza:
4%

Kamu duma, hogy a személyisége miatt utasítanak el valakit a nők.

A nők kamusok, ez már régi téma.

Ha egyből lepattintanak, akkor gáz a külső.

Ha pár szexet enged, aztán dob,kicsi a pénisz, vagy gyorstüzelő vagy, vagy nem értesz a szerelemhez😃.

Ha megnyerő a férfi külseje, jóképű, tudja használni a szerszámát, akkor eltörpülnek a személyiségbeli hiányosságok, a nők akár évekig viselik ezek terheit.

Nem véletlen, hogy a nőket a parkettához hasonlítják: ha jól fekteted, egy életen át taposhatsz rajta!

A nőkkel kapcsolatban kb ennyi a tudnivaló, nem szabad ebbe többet belegondolni, mert rámész.

2023. márc. 13. 16:07
 24/32 anonim ***** válasza:
79%
#23: köszönjük a hamisíthatatlan putris bölcsességeket.
2023. márc. 13. 16:26
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

24-es, tudom én, hogy nem jó ezt így leírva látni😂, de hát ez van.

23#

2023. márc. 13. 16:34
 26/32 anonim ***** válasza:
88%

Ez hülyeség... Ismerek olyan tök jóképű srácot, aki olyan mérhetetlenül szorongó és visszahúzódó, hogy 24 évesen még nem volt csaja. Magas, sportos és helyes. És ismerek olyat, aki kevésbé jó csávó, de laza, és van barátnője.

Nyilván nem KIZÁRÓLAG a személyiség számít, és bizony a rossz külső vosszahat a személyiségre, de a 23-as válasz elég primitív.

2023. márc. 13. 16:37
 27/32 anonim ***** válasza:
11%

26-os és láttad a 24 éves, jóképű srác péniszét izgalmi állapotban? Mert ha picuri, az igen vissza veszi ám a férfiak kedvét az udvarlástól.

Míg egy kevésbé jó, de még vállalható külső, egy masszív pénisszel megtámogatva igen csak megnöveli a magabiztosságát egy férfinak.

Mindkettőre tudok konkrét példát, ismerek ilyen embereket.

Vagy például egy ismert merevedési probléma, megbízhatatlan szerszám?

2023. márc. 13. 17:08
 28/32 anonim ***** válasza:
25%

27

Na, akkor ezek szerint nemcsak a külső a gát. :D

2023. márc. 13. 17:11
 29/32 anonim ***** válasza:
55%

Van amikor egy sorozqtgyilkos temetésén tizsszer annyian vannak mint egy jóemberén. Ilyesmikről már nekem kérdésem is volt, mintha vmi teljesen más számitana a társadalomnak mint amit elso ránézésre mondana az ember.

Egy rakat ilyen kerdés is van

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1187..

2023. márc. 13. 17:37
 30/32 anonim ***** válasza:
82%

Nem csak így beszélsz, hanem így is gondolsz a nőkre, hogy jut. És ez a probléma. Mert neked tényleg csak ennyi egy nő. Egyik olyan, mint a másik. Anyád elmenne gengszterrel? Szeretném feltételezni, hogy nem, és ez így van jól.

Valaminek a TÉNYE nem jelenti azt, hogy az jó. Két emberről van szó egy kapcsolatban. Nálad ez úgy van fejben, hogy gengszter meg a nő kapcsolatban van. Vagy a "rendes srác" meg a nő. Vagy a jóképű meg a nő. Nálad csak a férfiaknak van személyisége. De a nőknek is van.

Amikor a férfiak felháborodottan azt mondják, hogy "a nők miért mondják, hogy senkit nem találnak, hát itt vagyok én, meg minden haverom és nincs nőnk, nekik az számít csak, aki bejön", az pontosan így van. És így van jól.

Már leírtam ezerszer, hogy itt a sarkon van egy szoli, ahonnan kókuszos édespicsa szag árad, seggigérő műhajas nők virsliszájjal mászkálnak ki-be, néha jön értük a pasijuk, sok kis drogdílernek tűnő kompakt izomtibi... Nekem nincs párom, nagyon szeretnék, de ezek az emberek nincsenek a radaromon. Engem nem nyugtat meg, hogy valakinek kell a picsaszájú, mert nekem olyan nem kell. Te miért nem tudsz így gondolkodni?

2023. márc. 13. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!