Tudnál úgy élni hogy nem árulhatod el valódi kiléted mások előtt?
Úgy hogy titokban kell élned, nem fedheted fel a valódi énedet?
Van egy sorozat az Avatár, ott volt egy ilyen történet 2. könyv föld 7. fejezet:
Zuko a tűz népéből volt a föld királyságába kellett menekülnie, mert a tűz népe körözött ellensége volt. Egy faluban segített egy Föld királysági családnak, de úgy hogy nem árulhatta el, hogy valójában tűzidomár.
Ám a végén mikor rátámadtak, majdnem legyőzték felfedte tűzidomárságát, mert így tudta csak visszaverni az őt megtámadó földidomár katonát.
Amikor ezt megtudták a kis föld falu lakosai akkor mind megharagudtak rá, hogy ő egy tűzidomár gonosz szemmel néztek Zukora (holott megvédte őket a támadóktól).
Van, hogy én is úgy érzek mint Zuko, másnak hisznek de valójában nem vagyok az akinek gondolnak.
Tudnál úgy élni, hogy nem feded fel másoknak a valódi énedet?
"ott volt egy ilyen történet"
Minden második filmnek ez a története lassan. A szuperhősfilmeknek kb. az alapja.
Nézd meg a Smallvillet. Clark 10 évadot hazudoz benne végig beteges módon.
Szerintem igen. Most is csak a legfontosabbakat mondom el magamról másoknak.
Na de anyám...na ő sajnos szinte mindent elmond rólam mindenkinek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!