Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudják neki, hogy valakinek a "rossz személyisége" miatt nincs sikere a nőknél, amikor a gengszterek, gyilkosok, valódi gonosz emberek életében bőven vannak nők?
Valaki itt megkérdezi miért nem "jut" neki nő, erre mindenki letámadja, hogy azért nem, mert így beszél a nőkről, hogy "jut". Ez most csak egy példa volt, hogy értsétek, de sok ilyen kérdés van napi szinten.
Közben pedig ezerszer rosszabb embereknek bőven "jut" nő. Megnézünk akármelyik sorozatgyilkosról szóló dokumentumfilmet, de máshonnan is vannak források, hogy százával kapják a szerelmes leveleket a börtönbe és meg is házasodnak. Jozef Fritzl is több száz szerelmes levelet kapott a börtönben, aki 20 évig bezárva tartotta a lányát a pincében és csinált neki egy csomó gyereket. A maffiózókat, bűnözőket nem is kell mondani, hiszen őket is folyamatosan körülveszik ilyen nők. A valódi manipulatív pszichopatákat is. Ugyanez aki rengeteg pénzt lopott el jellemzően másokat megkárosítva.
Erre itt meg akkora mindfuck, amikor beírják valakinek valami ezeknél ezerszer pitiánerebb okra, hogy azért nem sikeres a nőknél.
"Mint pl. az egyik kérdező a napokban, aki nem hiszi el, hogy lehet olyan, hogy egy szép nőnek 30 éves korára csak 2-3 szexuális partnere volt, és odáig jutott, hogy ha valaki ezt állítaná saját magáról nyilvánosan, azzal szerinte őt nézi hülyének, és ezért érthető még az is, ha cserébe felpofozza."
Neee, nekem is az jár azóta a fejemben. Ha elmondom az igazat, nem hisznek nekem, ezért plusz pasikat kell kitalálnom, hogy ne higgyék azt, hogy hazudok? Hazudnom kell, hogy őszintének tűnjek.
"A sikertelen férfiaknak általában pont ez a legnagyobb problémája, hogy a nők nem veszik észre őket, mert nem tudnak úgy fellépni, hogy megismerésre érdemesnek tűnjenek."
Pontosan így van.
Lényegtelen az illető milyen ember ha soha senki nem veszi észre, levegőnek nézik, nem foglalkoznak vele.
Ijesztő 1-2 válaszban a bűnözői réteg felmagasztalása.
Kérdező te pedig simán csak ostoba vagy. De a kérdés amúgy sem tudományos céllal készült, hanem egy kis provokálásnak, mi?
Ha néztél sorozatgyilkosokról szóló dokumentumfilmeket (én nem egyet, nem is kettőt néztem) akkor láthatod, hogy szinte kivétel nélkül mit mondanak akik ismerik?
Hogy egy normális, tisztelettudó, esetleg visszahúzódó emberként ismerték...
Ezek több személyiségű emberek akikről te beszélsz. Amit a nőknek mutatnak az pont az amirol tudták, hogy a nők akarják.
A maffiózó, meg a gengszter aki össze szedi a nőket akik szép házban szép autóban, sok ajándékért cserébe szemet hunynak, ezt meg csak csilliárdokkal lehet elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!