Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek, heteróként próbálkozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, heteróként próbálkoznátok férfiaknál ha nincs sikeretek lányoknál?

Figyelt kérdés

2023. márc. 13. 00:03
A kérdező szavazást indított:
Igen, azért egy férfi is jobb mint a semmi.
Nem, inkább a halált választom mint hogy egy férfit szedjek fel.
21 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Az egészséges férfi emberben ilyen beteg gondolat fel sem merül. Bennem sem.
2023. márc. 13. 00:14
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Tehát , ha egy éhes ember nem találna enni semmit, akkor elkezdene hányni evés helyett?

21 éves szűzként felmerült már bennem a melegség dilemmája, 1 hónap alatt rájöttem , hogy meleg nem lehetek , mert a nőket mindig szeretem és szerettem tehát minimum biszex, aztán meg arra , hogy hánynom kell a meleg dolgok gondolatától.

Most 30 éves szűz vagyok , de van egy (nő) szerelmem és a válaszom : nem

2023. márc. 13. 03:24
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Sajnálom , hogy a hányás szót használtam , nem akartam megsérteni senkit evvel 2#t írtam
2023. márc. 13. 03:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A szexualitás nem választsá kérdése. hetero emberként nem lehetsz döntésre csak úgy meleg. Se biszexuális. Szóval a válasz egyértelműen nem.
2023. márc. 13. 06:09
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Kijelentitek, hogy nem de nem tudhatjátok ha nem próbáltátok.
2023. márc. 13. 06:31
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Egyrészt, a homoszexualitás nem választás kérdése, márészt, ne bűntessük a melegeket azzal, hogy inceleket terelünk eléjük! Van elég bajuk a homoszexuálisoknak így is.
2023. márc. 13. 06:51
 7/12 anonim ***** válasza:
39%

"Kijelentitek, hogy nem de nem tudhatjátok ha nem próbáltátok."

Kijelentitek, hogy nem szerettek embert ölni, de nem tudhatjátok ha nem próbáltátok.

Az ötöskének agyára ment az LMBTQ propaganda. xD

2023. márc. 13. 07:21
 8/12 anonim ***** válasza:
38%
Nem az LMBTQ juttata ezt eszembe hanem a börtönök világa. Érdekes ott mindenki rögtön elfogadja az irányt pedig hetero amúgy. Az incelek akik a szép és fiatal nők iránt vágyakoznak pont annyira fognak ilyet nőt kapni mint a börtöntöltelékek.
2023. márc. 13. 08:37
 9/12 anonim ***** válasza:
46%

"Érdekes ott mindenki rögtön elfogadja az irányt pedig hetero amúgy."

Honnan tudod? Talán már jártál bent a böriben? xD

2023. márc. 13. 09:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy pár hete ovlt egy ilyen kérdés ahogy egy incel ezt propagálta, hogy ez is csak azt bizonyítja, hogy anők válogatósok, mert ahogy férfiakra váltott rendszeresen jutott heti több szexhez is több partnerrel.

Szóval annyira nem légből kapott az ötlet.

2023. márc. 13. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!