Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni férfiak kínjukban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni férfiak kínjukban és halálrángatózásukban próbálkoznak itt ismerkedni vagy tényleg történt valaha is olyan a történelem folyamán, hogy sikerült itt összejönniük nővel valakinek is? 19L

Figyelt kérdés
nem kérek privátot
2022. dec. 24. 12:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Én mondjuk nem ismerkedek itt, de volt olyan nő aki írt nekem és abból lett szex is.
2022. dec. 24. 12:12
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem kínból és halálrángatózásból, hanem egyszerűen kíváncsiságból kiírtam az oldalon egy korrekt ismerkedős kérdést. Több nő is válaszolt rá, de a távolság és korkülönbség csak eggyel jutottam el a találkozásig. 1,5 éves kapcsolat lett belőle. 38/f
2022. dec. 24. 12:18
 3/18 anonim ***** válasza:
35%
jó bénán próbálkozhatott, aki miatt kiírtad a kérdést 🤣
2022. dec. 24. 12:19
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
Én több olyan személyt is ismerek aki itt ismerkedett meg és van olyan akik évekkel ezelőtt és még mindig együtt vannak. Nekem is volt innen régebben egy barátnőm. Nem lehetetlen dolog ez. Nem értem miért olyan hihetetlen valakinek.
2022. dec. 24. 12:27
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Miért ne lehetne itt vagy akárhol máshol ismerkedni? Sok embernek kevés lehetősége van a mindennapokban új emberekkel találkozni. Itt legalább van valamilyen téma,ami mentén elindulhat az ismerkedés.
2022. dec. 24. 12:32
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom, hogy más hogy van de én halálrángatózás közben írogatok.
2022. dec. 24. 12:37
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

Én ugyan nő vagyok, de egyáltalán nem tartom ördögtől valónak az itt ismerkedést, sőt. Felnőttként az emberek többségének jócskán leszűkülnek az ismerkedési lehetőségei, a társkereső oldalak pedig annyira direktben "árulják" a randizást, hogy számomra elveszíti minden varázsát. Hiába a fénykép, egy fotó meg néhány sablonos bemutatkozó sor alapján bennem nem alakul ki semmiféle érdeklődés a másik iránt.

Itt viszont tök izgalmas, hogy nem is látod a többi embert, és csak a gondolkodásmód és az írásbeli megnyilvánulások azok, amiből következtetni lehet arra, hogy vajon érdekes lehet-e számodra a másik személyisége.

Ezzel együtt életemben egyszer randiztam valakivel innen, és ami azt illeti, telitalálat volt. Persze előtte azért hosszasan ismerkedtünk előbb itt, aztán egyéb csatornákon. Azóta is együtt vagyunk nagy-nagy szerelemben. :)

2022. dec. 24. 12:50
 8/18 anonim ***** válasza:
44%

Több kapcsolatom is lett innen:

-barát

-szerelem

-szexparner

-szub szexpartner

45/F

2022. dec. 24. 12:56
 9/18 anonim ***** válasza:
62%
8. Milyen szub ?
2022. dec. 24. 13:31
 10/18 A kérdező kommentje:
8-as kommentelő kamuzik,melyk itteni nőnek kellene már egy 45 éves vénember
2022. dec. 24. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!