Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni férfiak kínjukban és halálrángatózásukban próbálkoznak itt ismerkedni vagy tényleg történt valaha is olyan a történelem folyamán, hogy sikerült itt összejönniük nővel valakinek is? 19L
Én ugyan nő vagyok, de egyáltalán nem tartom ördögtől valónak az itt ismerkedést, sőt. Felnőttként az emberek többségének jócskán leszűkülnek az ismerkedési lehetőségei, a társkereső oldalak pedig annyira direktben "árulják" a randizást, hogy számomra elveszíti minden varázsát. Hiába a fénykép, egy fotó meg néhány sablonos bemutatkozó sor alapján bennem nem alakul ki semmiféle érdeklődés a másik iránt.
Itt viszont tök izgalmas, hogy nem is látod a többi embert, és csak a gondolkodásmód és az írásbeli megnyilvánulások azok, amiből következtetni lehet arra, hogy vajon érdekes lehet-e számodra a másik személyisége.
Ezzel együtt életemben egyszer randiztam valakivel innen, és ami azt illeti, telitalálat volt. Persze előtte azért hosszasan ismerkedtünk előbb itt, aztán egyéb csatornákon. Azóta is együtt vagyunk nagy-nagy szerelemben. :)
Több kapcsolatom is lett innen:
-barát
-szerelem
-szexparner
-szub szexpartner
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!