Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni férfiak kínjukban és halálrángatózásukban próbálkoznak itt ismerkedni vagy tényleg történt valaha is olyan a történelem folyamán, hogy sikerült itt összejönniük nővel valakinek is? 19L
Én elég jól kiismertem már az oldalt női és férfi alteregókkal is ahhoz, hogy megalapozottan kijelentsem, hogy itt is csak azok jutnak el bármilyen szexuális dologig, akik Tinderen is vagy bármilyen random helyen, például felszedik a boltoslányt.
Az ilyen 8-as által is írt dolgok ha nem is teljesen kamuk, de erősen helyén kezelendő nagyzolós állítások.
Ha kellő motiváció lenne bennem, könyvet is írhatnék az itteni tapasztalataimról. Hímringyókról, PUA oktatókról, női felsővezetőkről... Mindről lehullana a lepel, csak nem hiányoznának a könyvkiadással járó macerák meg lektorálás meg jogi dolgok, a blog meg nem éri meg anyagilag meg úgy az egész vesződséget. Úgyis a saját tapasztalataim amik igazán számítanak, hol érdekel már engem, hogy névtelen, arctalan senkik mit hisznek el vagy mit nem, nem akarok én semmiről meggyőzni senkit, elég baj az nekem, hogy ennek a felhalmozott tudásnak és tapasztalatnak a terhét hordom.
Nekem volt innen kapcsolatom.
Igaz, nem ismerkedésnek indult, csak eldumálgattunk erről-arról, aztán később személyesen is találkoztunk, és még később összejöttünk.
23N
Osztan Kérdező, te olyan tökéletes vagy, hogy itt flegmáskodsz?
Vagy magad is rángatózol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!