Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingi nők! Milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingi nők! Milyen gyakran próbálkoznak be nálatok, és ebből mennyiszer mentek bele átlagosan?

Figyelt kérdés
Folyamatosan van legalább egy hím akivel beszéltek?
2023. jan. 7. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
0 és 0.
2023. jan. 7. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem olyan gyakran. Sok fiuhaverom van, de ezek altalaban srackollegak, a tobbseguk kapcsolatban van vagy egyeb okokbol nem probalkoznak be. Volt mar ra pelda, ot lekoptattam, mert rohadt idegesito volt. (Az egy dolog, hogy kulsore nem volt az esetem, de ott mar elszakadt a cerna, amikor a tobbi srac ellen kezdett beszelni, hogy ok milyen gyerekesek, idiotak, nem kene veluk beszelnem, es tarsai. Mondjuk o vegig szabadkozott, hogy o csak baratkozni akar, semmi egyeb szandeka nincs, nekem mindegy, a lenyeg, hogy inkabb lenullaztam vele a kommunikaciot.)

Olyan is volt, hogy hajnal negykor a buszmegalloban probalt valaki felszedni, o egy masik munkahelyre jart, de ugyanazon az utvonalon es allitolag mar egy ideje nezte, hogy arra jarok. Utana par alkalommal beszelgettunk igy reggelente, de valahogy szoba kerult, hogy amugy baratnoje van, csak tavkapcsolat, nem sokkal utana mar egy masik utvonalon jartam inkabb dolgozni XD

Online senki nem probalkozik, mert sehol nem vagyok fent aktivan, nem posztolok, ez az eloben leszolitgatas, mint a buszmegallos srac meg szerintem eleve ritka mindenkinel.

2023. jan. 7. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit értünk próbálkozás alatt? Buliban részegen megpróbál lekapni? Utcán utánam szól? Vagy normális módon elhív egy randira? (Ami lehet akárcsak egy péksüti az ebédszünetben.) Az utóbbiból értelemszerűen kevesebb van, de ilyenkor - ha amúgy bejön/semleges a srác - igent szoktam mondani. Végülis miért ne?
2023. jan. 7. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Sokszor, egyikre sem vagyok vevő. Ez a leszólítgató, nyomuló típus pont annyira hiányzik az életembe, mint egy agydaganat.

Azt szeretem, ha mindketten érdeklődünk egymás iránt és mindketten teszünk lépéseket egymás felé. Kevésbé drasztikusakat.

2023. jan. 7. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Nálam nagyon sokan, pedig már nem is öltözöm ki meg már Facebookom sincs, csak Instám és az is privát. De sosem az, akit én szeretnék! (L) <3
2023. jan. 7. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:

"Folyamatosan van legalább egy hím akivel beszéltek?"

Több is.

19/L

2023. jan. 7. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha szeretne valaki kapcsolatot, ismerkedik. Ha nem, akkor nem.

Nálam úgy volt, hogy próbáltam ismerkedni beszélgetni az esélytelenek nyugalmával, mert tudtam hogy úgyis tökéleteset keresnek, semmit nem tolerálnak, messze laknak drága a benzin, anyu nem engedi, vagy a gyerek, vagy valami mindig van, pl miért nem kelek 5-kor, vagy miért kelek 5-kor mindig van valami. És aztán a sok beszélgetésből egyszer csak lett egy normális.

2023. jan. 7. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!