Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nők próbálkoznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nők próbálkoznak nálam?

Figyelt kérdés

Kb 3 havonta van egy új nő aki az alábbi pontok valamelyikébe tartozik.

1) vagy kapcsolatban van

2) épp kijött egy kapcsolatból, de állandóan az exén rágódik, vagy visszavágyik hozzá, akármennyire is szarul bánt vele

3) összefeküdne minden jobb kinézetű pasival

2023. márc. 7. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Te milyen nőkkel próbálkozol és milyen kapcsolatra vágysz? Ha nem ugyanarra vágytok, akkor küldd el ezeket a nőket.
2023. márc. 7. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
A 3. kategóriába tartozó nőt hol lehet találni?
2023. márc. 7. 14:02
 3/9 A kérdező kommentje:

En már nem keresek senkit, nem próbálkozok senkinél. Kiábrándultam.

Valamint nem foglalkozok velük, ha épp van valakijük, akkor meg mikor már egyre keményebben flörtölnek, emlékeztetem, hogy van párjuk.

2es: ha jobb kinézetű pasi vagy (bár nyílván ez mindenkinél mást jelent), akkor hidd el, megtalálnak az ilyen nők.

2023. márc. 7. 14:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor emlékezteted őket hogy van párjuk akkor hogy szoktak reagálni? Ez a liánozás a legundorítóbb női szokások egyike hogy egyik kezükkel még a párjuk f@szát markolják de a másikkal már kapkodnak az új broki után amibe belecsimpaszkodhatnak.
2023. márc. 7. 16:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Kb azonnal abbahagyják. Kicsivel később meg bátortalanul, zavartan mentegetőznek, hogy nem jó a kapcsolat stb. Van amelyik besértődik. Pár napra rá meg rakják ki a képet a párjukkal, szivecskékkel teletűzdelve.
2023. márc. 7. 16:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Olyan nőt szeretnék magamnak, aki őszintén szeret, engem akar, és nyugalmam lehet mellette. Persze szükséges a szexuális vonzalom. De aki ezt tagadja az hazudik vagy nagyon elkeseredett.
2023. márc. 7. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor küldd el ezeket a nőket, ennyi. Nőként én is kapok számomra értékelhetetlen megkereséseket szexkapcsolatra meg szeretői kapcsolatra, nemet mondok és kész.
2023. márc. 7. 16:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozom velük.
2023. márc. 7. 16:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Helyes.
2023. márc. 7. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!