Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mièrt próbálkozik ha nem megy?

Mièrt próbálkozik ha nem megy?

Figyelt kérdés

egy ismerősöm jogsi szerzèsènek kisèrlete:

pár ève kresz vizsga 3* ment át (ami gáz mert 2*- ra illik meglennie....) èn úgy vagyok ezzel nem szègyen 1* megbukni...

na de utánna forgalmi vizsga 4* bukott... várt 2-3 èvet, majd előröl kezdte, a kresz vizsga 2. ra jött össze forgalmi meg 3. bukásnál járt....

sztem csak összetörne valakit, alkalmatlan a vezetèsre, de mondta ha nem jön össze vár ès probálkozik.... de lebeszèlhetetlen

2021. febr. 9. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos gondolja, hogy a remény hal meg utoljára. De ha őt nem zavarja, hogy a saját pénzét dobálja ezzel ki az ablakon, akkor had csinálja amíg szeretné.
2021. febr. 9. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy izgul vizsgán, nem tud koncentrálni és elbaltázza, még nem biztos hogy rossz sofőr lenne.

Tele vannak az utak kreszt/autójukat nem ismerő aberráltakkal akik tényleg alkalmatlanok a vezetesre. Mégis megvan a jogosítványuk.

2021. febr. 9. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hadd csinálja, ha szeretné! ;)
2021. febr. 9. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Ilyenek naponta vannak a hír műsorokba, 1-2 halálos balesettel.

Mert azok is hasonló "tudással " rendelkeznek, rendelkeztek.

2021. febr. 10. 07:25
 5/6 A kérdező kommentje:

èn se őt fèltem...

pl ha èn ebbe a cipőbe lennèk nem csinálnám... lenne rá pènzem, csak hát felelős vagyok "Èrtetek". Bennem ez sokáig nem volt meg. 27 èvesen úgy èreztem, hogy igen felnőttem ehhez. 5 èvig nyaggadtak hogy tegyem le, csináljam meg, ès kb 2 hetente mondták. A válaszom az volt hogy jó majd megcsinálom egyszer. A felesègemnek megmondtam hogy most mèg nem, mert felelőtlen vagyok bulizós. Beülök rèszegen, elcsapok egy családot.... fontos volt a buli,párommal sokat jártunk el...na hopp akkor èljek így... felismerès hogy papa ez nekem nem megy... de erre ő kèptelen...

2021. febr. 10. 09:02
 6/6 A kérdező kommentje:
(ment a pacsi mindenkinek)
2021. febr. 10. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!