Mièrt próbálkozik ha nem megy?
egy ismerősöm jogsi szerzèsènek kisèrlete:
pár ève kresz vizsga 3* ment át (ami gáz mert 2*- ra illik meglennie....) èn úgy vagyok ezzel nem szègyen 1* megbukni...
na de utánna forgalmi vizsga 4* bukott... várt 2-3 èvet, majd előröl kezdte, a kresz vizsga 2. ra jött össze forgalmi meg 3. bukásnál járt....
sztem csak összetörne valakit, alkalmatlan a vezetèsre, de mondta ha nem jön össze vár ès probálkozik.... de lebeszèlhetetlen
Attól, hogy izgul vizsgán, nem tud koncentrálni és elbaltázza, még nem biztos hogy rossz sofőr lenne.
Tele vannak az utak kreszt/autójukat nem ismerő aberráltakkal akik tényleg alkalmatlanok a vezetesre. Mégis megvan a jogosítványuk.
Ilyenek naponta vannak a hír műsorokba, 1-2 halálos balesettel.
Mert azok is hasonló "tudással " rendelkeznek, rendelkeztek.
èn se őt fèltem...
pl ha èn ebbe a cipőbe lennèk nem csinálnám... lenne rá pènzem, csak hát felelős vagyok "Èrtetek". Bennem ez sokáig nem volt meg. 27 èvesen úgy èreztem, hogy igen felnőttem ehhez. 5 èvig nyaggadtak hogy tegyem le, csináljam meg, ès kb 2 hetente mondták. A válaszom az volt hogy jó majd megcsinálom egyszer. A felesègemnek megmondtam hogy most mèg nem, mert felelőtlen vagyok bulizós. Beülök rèszegen, elcsapok egy családot.... fontos volt a buli,párommal sokat jártunk el...na hopp akkor èljek így... felismerès hogy papa ez nekem nem megy... de erre ő kèptelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!