Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éjszakai ismerkedés?

Figyelt kérdés
Értem itt a kocsmákat, szórakozóhelyeket vagy csak simán az utcát. Mindenki olyan nagyszájúnak, beképzeltnek, agresszívnak tűnik (férfiak és nők egyaránt). Mindenki fossa a szót, gyorsan és hangosan beszél, mintha muszáj lenne. Az a baj, hogy én személyiségben pont ezek ellentéte vagyok, szűkszavú, kevésbé magabiztos. Ugyanakkor ettől függetlenül szívesen vagyok bent a városban éjszaka, akár egyedül is. Úgy vélem itt sokkal nyitottabbak a lányok az ismerkedésre, mintha csak random az utcán megszólítanám őket, csakhát az én visszafogott stílusommal totál nem érzem, hogy nyeregben lennék.
2023. márc. 12. 21:51
A kérdező szavazást indított:
Éjszaka érdemes próbálkozni
Nappal érdemes próbálkozni
Éjszaka és nappal is érdemes próbálkozni
Nem érdemes próbálkozni személyesen, csak online
19 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Alig várom, hogy az éjszaka közepén valaki leszólítson!.

Ja, nem!

2023. márc. 12. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a napszaktól függ szerintem hanem a szituációtól.
2023. márc. 12. 22:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én abszolút nem értek a társkereséshez, de azt tartsd szem előtt, hogy nem az összes lány az, aki ott van az éjszakában ismerkedésre nyitottan. Ha te nem olyan vagy, mint ők, akkor hiába nyitottabbak, nem őket keresed.
2023. márc. 12. 22:57
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Éjszaka könnyebb,mindenki részeg.
2023. márc. 13. 05:55
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha éjszaka azt látod, hogy ott tivornyáznak lányok, a verandád alatt, akkor bizony lépni kell, akár maradt a pálinkából akár nem.
2023. márc. 13. 07:16
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem szoktam agressziv lenni pedig nem vagyok hofeherke, viszont a kis albino fiatalok tenyleg twszik magukat is hangoskodnak.
2023. márc. 16. 13:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A csajozás szabályai:

1. Ne légy ronda.

2023. máj. 11. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:
7. A csondes szemelyiseghez kell a jokepuseg de legalabb az atlagnal piciti jobb.
2023. máj. 12. 00:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel nem olyan stílus vagy mint akik ott lófrálnak àllandóan ìgy hozzàd hasonló értelmes csajt aligha fogsz találni.
2023. máj. 21. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!