Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van lenézve az aki gyárban dolgozik?
Gyári "melós" vagyok.
Szakmával. Nem betanított munka. Kb a himihumi diplomával rendelkezőket, még sok nem himi-humi diplomásét is agyonveri a fizetésem. Persze ez ismerkedéskor nem derül ki, de a későbbiekre már sor sem kerül amikor elmondom hol dolgozok.
Ez gáz a mai világban?
Ennyire? Komolyan?
Inkább van egy nő egy fele ekkora anyagi biztonságot nyújtó emberrel, csak "ne legyen piszkos a keze"?
Kicsit félreértettetek. Én nem feltétlen diplomás nőkkel ismerkedem. Sőt igazából amikor ismerkedem senkire nincs ráírva hogy diplomás-e vagy se. Rám sincs írva. Nem diplomásoknak fenntartott "társkeresőn" próbálkozom hanem kb mindenhol. Mínusz a munkahely, mert 1. házi nyúlra nem lövünk, 2. 3 kiszolgáló lányon kívül mindenki férfi.
"Példaként képzeld el: Te rohadsz a gyárban 2 vagy 3 műszakban, ő meg egy orvos, vagy ügyvéd"
Elképzeltem, de diplomásból sem mind ügyvéd vagy orvos... ezek hivatások. Ez más kategória. Velük nem is feltétlen szeretnék kapcsolatot.
Akik itt beszólnak, meg hasonlók azoknak annyit hogy ne vergődjetek mert nem érdekel.
Gyárban dolgozom én is és szintén nem betanított munkát végzek. A fizetésem meg is haladja az irodán dolgozó diplomásokét és ami még szerintem egy hatalmas előny, hogy velük ellentétben én nem hallom heti rendszerességgel, hogy ha nem tetszik, lehet máshol is dolgozni.
Eljutottunk arra a szintre, hogy sok lett az eszkimó és kevés a fóka és ez a fizetéseken is meglátszik.
Én pl azért nézem le némelyik gyári melost, mert ilyen undorító véleménnyel van a diplomasokról. Ha annyira himi humi, akkor te miért nem csináltál egyet sem?
Engem nem a párom fizetése érdekel első sorban, hanem hogy mennyire empatikus és mennyire jó beszélgető partner. Egy nem diplomással teljesen másmilyen körökben mozgunk, más az érdeklődésünk, valószínűleg nem fogja érdekelni a filozófia vagy a nyelvészet, esetleg a pszichológia.
Az meg, hogy szerinted a pénztől több ember vagy, mint az, aki hosszú éveket tanult egy olyan területen, ami érdekli, szánalmas.
13: Diplomás létedre a szövegértelmezés nem az erősséged.
Himi-humi ÉS nem himi-humi!
Én kérlek azért nem jártam főiskolára vagy egyetemre, mert 16 évesen meghalt édesapám. 18 évesen leérettségiztem és technikumba mentem. Már azt az évet is suli mellett végigdolgoztam ugyanis kellett a pénz édesanyámnak fizetni a hitelt hogy ne vigye a bank a házat, eltartani magát és a hugomat meg persze addig engem.
Nos ezért!
Az meg hogy filozófia meg nyelvészet témákkal jössz, nem gondolom hogy egy átlag mérnököt, IT-st ezek pl. érdekelnének... ez a társadalom nagyon kis százalékát érdekli... elég hülye példa volt diplomás létedre.
A pénz dolgot meg nem arra értettem hogy több lennék... rohadtul nem írtam ilyet sem...
Olyan a hozzászólásod mintha álmodtad volna.
Én is gyárban dolgozom és egyáltálán nem vagyunk lenézve. Vannak itt a szalag mellett olyan nagy emberek, akik anno üzletvezetők, meg felsővezetők voltak. És a fizetés is jobb az átlagtól nekünk is.
Rossz helyen keresgélsz. Akinek ez számít az nem hozzad való és mindegy mennyit keresel akkor is el fog ítélni. A portán biztonsági őrként dolgozik az egyik srác haverom, ismerem régebbrol, COVID óta ezt csinálja, de amúgy orvos barátnője van. Hangsúlyozom vagyonőr + orvos :D Az is igaz, hogy mellékállásban a srác nagyon jól keres , de ha neki sikerült..
Pont azt látom, hogy nincsenek lenézve. Van lakásuk, normális, nem 20 éves autójuk. Ez sajnos sok diplomásról nem mondható el, pl. egészségügyisekről, pedagógusokról.
A nők a tingli-tangli faszikat nézik le, legalább is a normálisabbja. A bizniszelésből élő, fél évenként munkahelyet váltó, külföldi idénymunkából,segélyből élő, tartozásokat felhalmozó hapsikat nem veszik komolyan a nők, mégis akad nekik is általában valaki.
"Nem vagy társadalmilag egy szinten egy orvos nővel"
Az orvos szakma kisse tul van hype-olva. Viszont mennyire ironikus, hogy a bekepzelt, istenkomplexusos orvosnenik vegul az altaluk lenezett koszos plebset g̶y̶o̶g̶y̶i̶t̶j̶a̶k̶ kezelik.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!