Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mennyibe kizáró ok, ha egy férfi majdnem 40 évesen kezd el dolgozni először ugyanis előtte szülei, volt barátnője, testvére, tartotta el?
Nőként válaszolva, nálam őrjöngne a vészcsengő a fejemben, és akkora ívben kerülném amekkorában csak lehet. Sajnos rokonságban van hasonló férfi, annyiban különbözik hogy egyébként ő dolgozott (helyesebben dolgozgatott, mert állandó stabil munkahelye nem volt, de időről időre összeszedett annyit hogy ne kelljen eltartani tartósan), és az utóbbi években kezdte a teljes állású munkakerülést. Borzasztó teher a rokonságnak, kifogáskeresés megy nonstop, és teljesen kilátástalan az egész helyzet.
Tévedésből sem kéne ilyen ember, kutyából nem lesz szalonna esete. Én pedig senkit nem fogok eltartani nyomós indok nélkül.
Minek akasz már dolgozni? Ha 40 évig sikerült eltartatnod magad valaki mással akkor most mi változott?
Amit te csináltál ahhoz is elég nagy "tehetség" kell, szóval szerintem már ne változtass a dolgon :D
A sok munka amúgy is árt az egészségnek...
Az őszinteség sosem vezet jóra ebben a témakörben
Titkold amíg tudod, mindent amit csak tudsz titkolni.
Szinte kötelező
Amugy nincs benned szemernyi szegyenerzet sem az eleted miatt?
Miért lenne? Az emberek többsége robotol állandóan, stressz, teher, ébresztőre kelés stb...én legalább eddig megúsztam ezt a terhet..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!