Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok/nők miért csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok/nők miért csak akkor figyeltek fel rám jobban amikor pörögtek a közösségi oldalaim?

Figyelt kérdés

Elkapott egy kis nosztalgia és nézegettem a régi képeket a telefonomban és a facebookon aztán megszületett bennem ez a kérdés. :D

Régebben volt egy haveri társaságom akikkel mindig mentünk erre-arra vagy buliztunk és kiraktunk 1-2 képet, hogy merre jártunk/ mit csináltunk. Ekkor simán megtaláltak random ismeretlen csajok is és bejelöltek/rám írtak . Olyan is előfordult, hogy az adott lánnyal csak látásból ismertük egymást (amúgy az előtt rám se hederített) és amint elkezdett pörögni ez a kiposztoljuk dolog onnantól fogva csak elkezdtem érdekelni (közös ismerőstől tudtam meg). Volt egy csomó randim ekkor.

Ezek után elhagytam ezt a társaságot és nem nagyon posztolgattam. Abba is maradt ez a megtalálnak/ rám írnak dolog. Nem vagyok egy csúnya srác, az évek folyamán sem változtam olyan sokat maximum komolyodtam. Egyszerűen furcsa, hogy csak akkor találnak meg/ kezdek el érdekelni csajokat amint meglátják, hogy pörög az életem. (Persze voltak időszakok amikor barátnőim voltak, ekkor is visszaesett az érdeklődés felém de amint újra szingli lettem folytatódott ugyanúgy tovább.)

Ez szerintetek miért van? Ez nélkül nem hiszik el, hogy van életem? Ennyire vonzó lesz nekik egyből az az ember aki “nagyzol” és mutogatja az életét?

2023. márc. 12. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
Van aki számára vonzó, van aki számára irtó taszító.
2023. márc. 12. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát, most nem azért, de akiről nem tudok, nem látok semmit amúgy, az hogy kezdene érdekelni? Látásból ismersz egy csajt, aki semmit nem tud rólad, max. hogy hogyan nézel ki - mégis mi keltse fel benne az érdeklődést? Ha posztolsz közösségi médiára, akkor látja egy oldaladat, ami vagy szimpatikus vagy nem - ha igen, akkor elkezd érdeklődni. Azok, akiket ez hidegen hagy, továbbra is pont ugyanúgy letojnak, ahogy eddig.

Ráadásul ezekkel a posztokkal vagy a szemük előtt. Ha nem posztolsz semmit, és élőben is alig találkoztok, akkor igen, alább fog hagyni az érdeklődés. Mert nem vagytok olyan viszonyban, hogy amúgy eszükbe juss.

Ha arról posztolgatnál, hogy ilyen-olyan művészeti/irodalmi estekre jársz, múzeumba, stb., akkor olyan csajoknak keltenéd fel a figyelmét, akiket ezek a dolgok érdekelnek, és amúgy semmit nem tudnak rólad.

2023. márc. 12. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem érted a logikát? A marketing erről szól. Ha otthon ülsz és nem csinálsz semmit, senki nem lát.
2023. márc. 12. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert ha teszwl ki dolgokat akkor dob be embereknek. Ha valaki nem is tud rólad, nem jutsz eszébe, nyilván nem fog rád írni
2023. márc. 12. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!