Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire figyeltek oda arra, hogy ha írtok valakinek, az olvasható, áttekinthető legyen?

Figyelt kérdés
Nem az a típus vagyok, aki minden aprócska hibába beleköt, de az azért zavaró tud lenni, ha valaki olyan levelet ír, amit úgy kell bogarászni, mint egy szoftver licenckulcsát. Megjegyzem, egyébként ismerősöknél is zavaró, csak nem tudom, társkeresésnél aki így ír, az miért nem olvassa át az üzenetet, mielőtt elküldi.
2019. febr. 10. 15:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az írásképünk mindig önmagunkról nyújt egy bizonyítványt.

Igyekszem mindig odafigyelni a helyesírásra és leellenőrzöm a végén, hogy a mondataim értelmesek-e.

2019. febr. 10. 15:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én általában figyelek arra, hogy ne vétsek helyesírási hibákat és arra is, hogy áttekinthető és megfelelő legyen a megfogalmazásom. Szerintem ennek alapnak kellene, hogy legyen.
2019. febr. 10. 16:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Van akinél ügyelek a részletekre, de másnál meg élvezem, hogy lehetek csapongó és homályos, utalás szintjén író csak, mert feltételezem hogy úgyis érti.
2019. febr. 10. 16:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
*utalás szintjén fogalmazó-tessék :)
2019. febr. 10. 16:24
 5/12 anonim ***** válasza:

Igyekszem úgy, hogy ne menjen az érthetőség rovására és szeretem ha a másik is így van ezzel. Ha bizonytalanság van, akkor kérdezni mindig lehet, de inkább egy vesszőt tegyen rossz helyre vagy keverje a j-ly-t, minthogy emberileg legyen vele baj. Mindenki írásában lehet hibát találni szerintem.

32/f

2019. febr. 10. 16:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen helyesírási hibát sem engedek meg magamnak. Nem veszem komolyan azt, aki nem tud helyesen írni. Az átláthatóság már más kérdés, stílus válogatja.
2019. febr. 10. 16:30
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

stílus válogatja---------> stílusa válogatja, kapok csokit? találtam egy hibát

2019. febr. 10. 16:40
 8/12 Rockarc ***** válasza:
100%

Nalam is alap, es en is el szoktam rontani. Nagyon nem parazok azert tole, aki meg akarja erteni, az meg fogja. De egyetertek azzal, aki azt mondta, hogy ez egy kep az adott emberrol. Fontos kep.

Ha mastol latok ilyet, eszreveszem, de tovabblepek rajta. Ha kilog a lolab, az ugyis latszani fog, nemcsak a helyesirasabol, hanem a fogalmazasabol is.

42F

2019. febr. 10. 16:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Zsigerből helyesen írok, nincs szükségem átnézésre/önellenőrzésre. Nekem többek közt ehhez van érzékem, miközben pl. fizikából s3gghülye vagyok. Ez van. Sokáig nyelvtannáci voltam, most is azonnal kiszúrom a hibákat, zavarnak, de már nem agonizálok rajtuk. Kutatóintézetben dolgozom, a tudósok háromnegyede olyan e-maileket küld, hogy a hajam égnek áll - miközben egyébként hatalmas koponyák, sokan kiemelkedőek a szakterületükön. Ehhez képest az, hogy bezzeg én helyesen írok, hát... nem nagy durranás. :)
2019. febr. 10. 17:20
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem is kifejezetten a helyesírás, hanem itt egy szükségtelen írásjel, amott hiányzik egy szóköz vagy egy betű, szavak megtörve oda nem illő karakterekkel, és elküldi valaki így.
2019. febr. 10. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!