Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány, aki ismerkedéskor tőmondatokon kívül képes normális kommunikációra?
Bevallom utólag, tényleg félreérthető, csak lusta voltam jobban körül írni. De jót nevetek azon mit szült az emberi fantázia.
24#
Egész jó nőként beregisztráltam fb társkeresőre. Kb 1-2 órát 'húzogattam', lett nagyjából 30-40 matchem, amiből 25-30 rámírt. Ezekből 5 kapásból kuka (szexuális célzás nyitóüzenetben). A többieknek visszaírtam. Nyílván nem lehet 25 emberrel normális chatelést fenntartani, ezért priorizáltam. Nagyjából 4-5 pasi volt ezek közül, aki nagyon megfogta az érdeklődésemet (vicces vagy szarkasztikus adatlap vagy nyitóüzenet miatt). Nekik nem 1-2 szóban válaszoltam. A többi 20-nak viszont igen, mert megadtam az esélyt, hátha egy idő után jobban felkeltik az érdeklődésemet.
Ez a 20 pasi olyan volt,mint te. Senki nem akar a kedvenc filmjéről beszélni, mert már 10 másik is rákérdezett és baromi unalmas téma.
Inkább kérdezz provokálót/piszkálódót, mint egy ilyen unalmas sablontémát. Ki kell tűnni a tömegből.
Pl. A: Cuki vagy a képeiden, de a szemeden látszik, hogy rosszkislány vagy. Ez egy olyan provokáció, amire a nagy részük válaszolni fog és ebből már elindulhat egy beszélgetés.
B: Igen, eltaláltad, sok figyelmeztetést kaptam már iskolában is. Vagy: neem, jókislány vagyok, mindig 5-ös volt a magatartásom.
A: Nekem nem, én szeretem a tiltott dolgokat.
Kell a játékosság, különben ennek az egész online társkeresésnek állásinterjúszaga lesz.
Azért... én speciel ilyen rosszkislány dumát azonnal tiltok.
Nem szeretem a piszkálódást, nem az oviban vagyunk, ne húzogassa a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!