Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lassan belepusztulok abba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan belepusztulok abba, hogy senki nem tetszik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyik 165, másik tróger, harmadik bunkó, negyedik dagadt, 5.foglalt, 6.öreg, 7.életképtelen balf@sz, 8-9.introvertált szókincse sincs, 10. nőcsábász, 11-12. nincs eq-ja, azt hiszi szex az egész világ csak, 13.csicska, 14.rám se néz, 15.csak addig képes kaocsolatra míg újvarázs van, 15.hűtlen pár év múlva, 16. like b.zi, 17.nek egy prosti is jó, 18. mamahoteles es ott is akar élni örökkön örökké, 19.smucig önző egoista, 20. agressziv, 21. drogos sittes, 22.értelmes de unalmas, 23.ba nem tudok az istennek se szerelmes lenni, 24.messze van, 25.gyereke van, 26.nak talonokat tart meg szeretőket ez mellett ismerkedik, 27.soha rá nem érő vállalkozó, a pénz számit csak semmi más, 28. megverne az exe, 29. házas, 30.kihasználna csak, 31.beteges állandóan, 32. depresszios pesszimista, 33 nem tenne az életemhez semmit, csak van, 34.biszex, 35.nek velem van baja mert kávézom meg ilyenek miatt, 36.nak cseléd kell, 37.nek csak szórakozás a nővel bukik és lazulás, 38.nárcisztikus, 39.önbizalomhiányos kisebbségi komplexusos, 39.hanyagolós nem ölelgetős nem bújós, hideg "gép", 40.terrorista sakál.

Miért létezhet az, hogy a férfiak sérültek selejtek rondák kapcsolatra alkalmatlanok, és egy nő összeteheti a kezét ha csak egyet talál?

Miert nem lehetne az hogy akárhova csak nézek jobbra balra előre hátra MINDENHOL csak helyes értelmes sikeres normális erkölcsös ferfiak legyenek?

Miért van az hogy akárhova nézek olyanokat látok, hogy én süllyednék el helyettük szégyenemben?

Melyik bolygóra kéne költöznöm? Miért születtem rossz helyre?

Miért én iszom a levét az egésznek? Miért engem ver az isten ilyen egyedekkel?

Az állatvilágban is ez megy hogy életképtelen balf@sz egy oroszlán? elhagyja egy fecske a családját?felrek.félnek a galambok? Nem akar kölyköket a teknősbéka? Üti veri a párját a hörcsög?

Vagy csak az embereknél van ez?

Miért?

2023. márc. 11. 16:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%

50#

Ez durva

Ezekszerint ez a nő még rosszabb mint elsőnek tűnik. Nem gondoltam volna hogy lehet rosszabb is:)

2023. márc. 12. 10:43
 52/61 anonim ***** válasza:

#51! Tessék, itt egy masik kérdése:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. márc. 12. 10:47
 53/61 anonim ***** válasza:
2023. márc. 12. 10:49
 54/61 anonim ***** válasza:
Ez egy kamus troll...
2023. márc. 12. 11:22
 55/61 anonim ***** válasza:

De honnan tudni hogy ugyanaz biztosan?

Jó a stílus ugyanaz, de nincs bizonyíték rá. Az inceleket is össze szokták mosni sokszor tévesen, itt is előfordulhat

2023. márc. 12. 13:03
 56/61 anonim ***** válasza:
#55! Ezt nem lehet összekeverni, hidd el. Évek óta itt írja az életét, mint egy szappanoperát. Jellegzetes stílus, pontosan ugyanazok a szófordulatok minden egyes kérdésében. Semmit nem fejlődik. Incel azért több van az oldalon és ők a teljesen általános problémájukat írják folyton, bármelyik lehet. Ilyen féleszű nő viszont csak egy.
2023. márc. 12. 14:35
 57/61 anonim ***** válasza:

Mondjuk az az egy feltűnő hogy ennek a csajnak szinte makulátlan a helyesírása ahogy én látom

Ez is egy feltűnő jelenség lehet nála, ugyanakkor zavarba ejtő is.

Azt jelzi hogy olyan hülye nem lehet, még akkor sem ha nincs ki a négy kereke az tuti

2023. márc. 12. 15:59
 58/61 anonim ***** válasza:
100%
#57! Azért a makulátlantól nagyon messze van, de az tény, hogy tanultabb, mint amire a kérdéseiből következtetni lehetne. Attól függetlenül mentális beteg, az meg nem végzettséghez kötött.
2023. márc. 12. 17:52
 59/61 anonim válasza:
100%

Férfiként a következőként néz ki a lista:

Az első foglalt, a második foglalt, a harmadik foglalt, a negyedik házas, az ötödik házas és gyereke van, a hatodik foglalt gyerekkel, a hetedik foglalt, a nyolcadik házas, a kilencedik ronda és kövér, a tizedik foglalt, a 11. Gyerekei vannak, a 12. foglalt, a 13. foglalt, a 14. Szarik rám és köszönni sem képes, a 15. Bűnronda és foglalt, a 16. Biszexuális és nőietlen (és foglalt) a 17. foglalt, a 18. foglalt és egy ócska ribi is, a 19. Ha foglalt ha nem, kur mindenfélével ész nélkül (csak velem nem persze) a 20. Elmebeteg a 21. Undorítóan néz ki, a 22. Foglalt, a 23. Egy ócska prosti, a 24. Bolond és foglalt, a 25. Egy beteg állat, a 26. Foglalt, a 27. Házas gyerekekkel, a 28. Foglalt, a 29. Nem jövök be neki sehogysem a 30. Foglalt, a 31. Házas, a 32. Bunkó és foglalt, a 33. Ostoba és foglalt, a 34. Leszbikus, a 35. Nem érdeklem a 36. Foglalt a 37. Foglalt, a 38. Foglalt, a 39. Utál engem, a 40. Házas, a 41. Ki nem állhatom, 42. Elviselhetetlen és foglalt, 43. Egyszerűen visszataszító 44. Egyszerűen foglalt, 45. Foglalt és gyereket vár, 46. foglalt és el van jegyezve, 47. Csakis tinderen kuratja magát, le sem fos engem, 48. Cigó és fel van csinálva 49. Túl öreg hozzám, 50. Nem tud érdekelni a nő

Hogy miért nem létezhet megfelelő nő?

Túl kicsi a kínálat a kereslethez, ez a probléma

2023. márc. 15. 17:24
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
#59! Neked össze kéne jönnöd a kérdezővel😁
2023. márc. 15. 17:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!