Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik de hazudott a koràròl. Túllépjek ezen mert minden màs rendben van vagy felejtsem el?
40nek mondta magàt, kiderült 50 nemsokàra 51.
Mit gondoltok? 34 vagyok, alapbòl nem zavarna a kor de miért kellett hazudnia?
Hazudott, mert azt hitte, hogy másképp nem lesz esélye.
De lehet másban is hazudott, vagy hazudna, tehát a legjobb lenne ha elfelejtenéd.
Először is alakíts ki 34 évesként saját értékrendet, hogy neked mi fér bele, mi nem, ne egy csapat femcelt és incelt kérdezz erről.
Ha MINDEN jó vele, csak hazudott a koráról, mert félt, hogy nem akarsz akkor vele lenni, minek felejtenéd el? Miért ennyire súlyos ez a hazugság? Gondolkodjál, érveljél magadban.
"De lehet másban is hazudott, vagy hazudna, tehát a legjobb lenne ha elfelejtenéd."
Ah mondtam, femcel/incel.
"LEHET" másban is hazudna.
Nincs ember, aki ne hazudott, ne túlzott vagy kicsinylett volna valamit. De LEHET hazudik, ezért a LEGJOBB (!) ha lelép. Semmi esélyadás, semmi beszélgetés, hanem lelépni. Itt olyan ad tanácsot aki sérült, fogalma sincs a másik nemről, se a kapcsolati stratégiáról, se a megbeszélésről.
6
Te már csak tudod...
Mire akarja alapozni egy 50 éves faszi a komoly kapcsolatot hogyha arra nem képes, hogy a korát felvállalja? És még csak ismerkedés történt.
Ha együtt lennének te honnan tudod, hogy nem hazudna? Vagy az oké, hogy kamuzik abban amiben csak lehet? Hogy lehet ilyen emberben megbízni? Nem 17 éves éretlen kis tiniről van szó hanem egy felnőtt férfiról.
Nekem aztán 8, hogy minek nevezel, de én nem tűröm el a füllentést/hazugságot, mert én korrekt, őszinte ember vagyok és nem fogom elnezni épp ezért a másiknak, hogy a képembe hazudott a kérdező helyében.
Hu nekem ez nagyon gáz lenne.
A 40 is még nagyon netzes de 50.. El is szaladnék.
Amúgy az milyen jó már, hogy mindjárt 51 és simán kinéz 40-nek, nem? A legtöbben meg hazugsággal vádolják az embereket, amikor valaki azt állítja itt magáról, hogy TÉNYLEG kinéz 5-10 évvel fiatalabbnak.
Meg más kérdéseknél kb. már temetik az 50 éveseket és kb. az 50 éves gyári munkásokat képzelik el, hogy minden 50 éves úgy néz ki. Közben meg van 50 éves, aki tetszik egy 34 évesnek. Ezért nem értem más kérdésben miért gyalázzák az idősebb férfiakat kivétel nélkül.
Én még csak 30 körül vagyok, de én is néha ezt érzem nem lehetek őszinte a korommal kapcsolatban, mert az emberek ránézésre azt hiszik sokkal fiatalabb vagyok és aztán negatívan lepődnek meg, amikor megtudják idősebb vagyok egy 6-7 évvel, mint amennyinek gondoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!