Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik de hazudott a koràròl. Túllépjek ezen mert minden màs rendben van vagy felejtsem el?
Figyelt kérdés
40nek mondta magàt, kiderült 50 nemsokàra 51.
Mit gondoltok? 34 vagyok, alapbòl nem zavarna a kor de miért kellett hazudnia?
2023. febr. 12. 18:31
31/40 A kérdező kommentje:
28 De én a valòs koromat adtam meg, akinek megfelel meg akinek nem, nem. De nem akartam magam 25nek beàllítani.
2023. febr. 12. 19:33
32/40 A kérdező kommentje:
30 Nekem is gyanús volt, azért tettem fel itt kérdést, hogy màs pàrtatlan ember mit gondol. De màr mindegy, tudom az igazat.
2023. febr. 12. 19:35
34/40 anonim válasza:
34 évesen nem középkorú.
Én 31 vagyok (A párom 28, szóval azzal szerintem semmi gond, ha pár évvel fiatalabb/idősebb a másik fél), és ugyanúgy nézek ki, mint 25 évesen. Gyereket vállalni pedig nem kötelező, ha valaki nem akar. Sz.ar lehet egyeseknek, ha onnantól nem lehet terrorizálni, hogy milyen időből hogyan fut ki. :)
35/40 anonim válasza:
50 évesen gerinctelenül hazudozni az milyen belső értékekre, személyiségre vall?? Hatalmas redflag!!
36/40 anonim válasza:
Hol az a kérdés, ahol belinkelte a pasi képét? Már törölték?
37/40 A kérdező kommentje:
Nem linkeltem be csak privàtban küldtem àt.
2023. febr. 12. 21:23
38/40 anonim válasza:
Jó szándékkal írom, adj neki egy esélyt.
39/40 anonim válasza:
Én hagynám a dolgot hiszen a koráról alapból nem hazudik az ember.Ha ebben hazudott másban is fog.
40/40 anonim válasza:
Amugy a kep alapjan is egy eleg shady arcnak tunt, igy meg plane, hogy meg hazudozik is egy ilyen jelentektelen dologban… Marmint neked eleve meg volt adva, hogy 50-ig oke, akkor nem ertem, minek tagadja, hogy o 50🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!