Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon tetszik de hazudott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik de hazudott a koràròl. Túllépjek ezen mert minden màs rendben van vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

40nek mondta magàt, kiderült 50 nemsokàra 51.

Mit gondoltok? 34 vagyok, alapbòl nem zavarna a kor de miért kellett hazudnia?

2023. febr. 12. 18:31
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
7%

És te? Te miben hazudtál/fogsz hazudni a párodnak? Abortusz? Feka kani?

Ja, és a nők is hazudnak a korukról, meg a súlyukról!

2023. febr. 12. 19:08
 22/40 A kérdező kommentje:

Totàl össze vagyok zavarodva.

Egyrészt szàmon kérném mièrt kellett hazudnia stb màsrészt meg arra gondolok szàmít ez a amúgy jò vele?

2023. febr. 12. 19:08
 23/40 A kérdező kommentje:
21 Nem hazudtam sem a koromròl sem a súlyomròl.
2023. febr. 12. 19:09
 24/40 anonim ***** válasza:
41%
Csak belekukkantottál az irataiba. Ez sem túl szép.
2023. febr. 12. 19:11
 25/40 anonim ***** válasza:
0%
A kora a baj? Itt írják, hogy még a nőverő sittesség sem gond! https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..
2023. febr. 12. 19:12
 26/40 anonim ***** válasza:
90%

"Nincs ember, aki ne hazudott, ne túlzott vagy kicsinylett volna valamit. De LEHET hazudik, ezért a LEGJOBB (!) ha lelép. Semmi esélyadás, semmi beszélgetés, hanem lelépni. Itt olyan ad tanácsot aki sérült, fogalma sincs a másik nemről, se a kapcsolati stratégiáról, se a megbeszélésről."

Én 10 éve élek jól működő kapcsolatban, szóval van fogalmam a kapcsolati stratégiákról, konfliktuskezelésről, megbeszélésről.

De olyannak soha nem adnék esélyt, aki már azzal indít, hogy a koráról is hazudozik. Másrészt pedig, én 31 vagyok, és soha az életben nem kellene 10+ évvel idősebb férfi. Nem érdekel, hogy néz ki, nem érdekel, mennyire tartja jól magát, szeretném, ha tiszteletben lenne tartva, hogy én milyen korú párt szeretnék magam mellé.

De az ilyen szintű hazudozás még akkor is baj, ha amúgy megfelelne a kora és feleslegesen hazudott. Inkább annak nincs fogalma a komoly kapcsolatról, szeretetről, aki annyit nem bír felfogni, hogy mi abban a gáz, ha valaki már az elején, alapvető infokban is hazug.

2023. febr. 12. 19:14
 27/40 anonim ***** válasza:
84%
Ha ez ugyanaz a nő, aki délelőtt arról tett fel egy kérdést, hogy hány évesnek néz ki pali a képen, akkor az a faszi ronda és 60-nak néz ki.
2023. febr. 12. 19:30
 28/40 anonim ***** válasza:
2%

Életkor.

Ha fiatal vagy, az a baj. Ha idősebb vagy, az a baj. Ráadásul idehaza a 20 éves sokaknak gyerek, az 50-es meg vénség.

Mellesleg én a saját korom miatt aggódnék, egy középkorú nő vagy. Már lassan kifutsz a termékeny korból. Ráadásképp a 40-es pasiknak öreg is.

2023. febr. 12. 19:31
 29/40 A kérdező kommentje:
Igen,ugyanaz.Neked nem tetszik de màsnak meg tetszhet ez relatív. A valòs kora meg màr kiderült.
2023. febr. 12. 19:32
 30/40 anonim ***** válasza:
95%
Én el nem tudom képzelni hogy hihetted el, hogy 40 éves:D
2023. febr. 12. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!