Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a kollegám?
Figyelt kérdés
Ahányszor beszélünk olyan leszek mint egy tinilány, nem tudok értelmes dolgokat mondani és egyre cikibb mert egy teamben dolgozunk és gyakran találkozunk.
Gimi óta nem volt ilyen, nem tudom mit tegyek.
Tudom, hogy nincs barátnője és h bír de nem biztos h bejövök neki rendesen, raadasul nem akarok munkahelyi románcot mert most kezdtem a cégnél.
23/L
2023. febr. 24. 00:53
1/8 anonim válasza:
Szia! Tudod az aranymondàst?! „Hàzi nyùlra ne lôj“
4/8 anonim válasza:
Ahogy tartja a mondás, ha úgy érzed nagyon éhes vagy, inkább moss fogat.
6/8 anonim válasza:
Ne kezdj kollégával. Rohadt kínos lesz, ha szakítotok.
7/8 anonim válasza:
"Gimi óta nem volt ilyen, nem tudom mit tegyek."
Pocsék, mi? És pont amikor az ember már azt hinné, hogy nem érheti meglepetés a másik nem részéről.
8/8 anonim válasza:
Ha esetleg elhív randira, nyilván mondj igent, persze csak ha nem foglalt.
Idáig viszont el is kell jutni, szóval bátran mosolyogj és légy kedves, kommunikatív,attól nem robban fel a Világegyetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!