Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan belepusztulok abba, hogy senki nem tetszik. Mit csináljak?
Egyik 165, másik tróger, harmadik bunkó, negyedik dagadt, 5.foglalt, 6.öreg, 7.életképtelen balf@sz, 8-9.introvertált szókincse sincs, 10. nőcsábász, 11-12. nincs eq-ja, azt hiszi szex az egész világ csak, 13.csicska, 14.rám se néz, 15.csak addig képes kaocsolatra míg újvarázs van, 15.hűtlen pár év múlva, 16. like b.zi, 17.nek egy prosti is jó, 18. mamahoteles es ott is akar élni örökkön örökké, 19.smucig önző egoista, 20. agressziv, 21. drogos sittes, 22.értelmes de unalmas, 23.ba nem tudok az istennek se szerelmes lenni, 24.messze van, 25.gyereke van, 26.nak talonokat tart meg szeretőket ez mellett ismerkedik, 27.soha rá nem érő vállalkozó, a pénz számit csak semmi más, 28. megverne az exe, 29. házas, 30.kihasználna csak, 31.beteges állandóan, 32. depresszios pesszimista, 33 nem tenne az életemhez semmit, csak van, 34.biszex, 35.nek velem van baja mert kávézom meg ilyenek miatt, 36.nak cseléd kell, 37.nek csak szórakozás a nővel bukik és lazulás, 38.nárcisztikus, 39.önbizalomhiányos kisebbségi komplexusos, 39.hanyagolós nem ölelgetős nem bújós, hideg "gép", 40.terrorista sakál.
Miért létezhet az, hogy a férfiak sérültek selejtek rondák kapcsolatra alkalmatlanok, és egy nő összeteheti a kezét ha csak egyet talál?
Miert nem lehetne az hogy akárhova csak nézek jobbra balra előre hátra MINDENHOL csak helyes értelmes sikeres normális erkölcsös ferfiak legyenek?
Miért van az hogy akárhova nézek olyanokat látok, hogy én süllyednék el helyettük szégyenemben?
Melyik bolygóra kéne költöznöm? Miért születtem rossz helyre?
Miért én iszom a levét az egésznek? Miért engem ver az isten ilyen egyedekkel?
Az állatvilágban is ez megy hogy életképtelen balf@sz egy oroszlán? elhagyja egy fecske a családját?felrek.félnek a galambok? Nem akar kölyköket a teknősbéka? Üti veri a párját a hörcsög?
Vagy csak az embereknél van ez?
Miért?
Pl bnőmnek azért van párja mert ahhoz a pasihoz ő képes hozzányúlni én meg nem. O lábu alacsony munkamániás unalmas senki. Bnőmnek pl megfelel mert legalább ő nem jár felre.
Már ennek örül egy nő..szánalom.
Meg magas lón ülök ha csupán alapoknak már örülnék?!
Jól olvastam?
Lovon.
Tényleg külföld lesz a megoldás.
Hát, kedves kérdező, ti nők is hibásak vagytok benne, mert ilyen férfiakat neveltek fel. Ilyennek nevelitek őket. Agyonféltitek őket, nem hagyjátok kibontakozni. Azt hiszitek, azért születek, hogy titeket boldoggá tegyen, nem engeditek kirepülni, stb. Legalább 50%-ban az anyák a felelősek azért, milyen lesz a fiúk. Mert ugye a neveléshez azt hiszik, mindenki ért.
Igen, mamahoteles? Mert te tuti úgy nevelnéd a fiad, hogy hadd éljen és legyen szabad? Biztos nem egy mamahotelest nevelnél? Ha meg el akarna költözni, ő lenne a szemét, hogy nem is szeret téged?
Kicsit azért már próbáljuk meg átfogóan szemlélni a világot és ne egyetlen társadali rétegben látni meg minden rosszat, amiért csak és kizárólag ők a felelősek, hogy miért olyanok!
Igen lovon
Most akinek kicsi van akkor annak onbizalma se nagyon az meg csak azert hű mert nincs alkalma
De engem leginkább az zaklat fel hogy a felsoroltak a többség.
Nem lenne érdekes a dolog ha lenne pár dagadt, lenne pár avressziv, lenne pár hűtlen, lenne pár bunkó, pár ebből abbol de ezek túl vannak szaporodva!
Ez olyasmi lehet mint az hogy korcsokbol van a legtöbb mindig, a nemesből meg alig egy kettő?
Mint amikor a szegények többen vannak, a gazdagok meg csak kis százalék?
Mint amikor az alja a szaporékonyabb mindig mindennek?
Ez ugye egy evolucios elv mivel az eletkéotelenebb könnyebben kihalna, ezért többet kölykezik hogy fenntartsa a fajt. Ahelyett hogy inkább kihalna!
Ez egy evolucios deffekt:(
Szerintem nem w nők nevelik ilyenné hanem az apaminta az ilyen vagy az apaminta nincs.
Ismetlem a ferfiak egy csődtömeg. A nők nem
A nők lesznek hasonlók az anyához a fíugyermek az apához ha az egyáltalán van..de ha nincs akkor is hozzá fognak hasonulni..
Akkor tekintsd ezt az életfeladatodnak!
Találd meg a hozzád illő Übermensch-t, és kezdd el teleszülni a világot!
Eskü, én drukkolok neked.
Viszont arra kérlek, hogy olyat kimagasló egyedet válassz, aki képes hiba nélkül elszámolni legalább 1-től 40-ig, és a saját anyanyelvét minimum általános iskolai szinten műveli, különben nem lesznek kijavítva a hiányosságaid, akkor pedig marad a világ ilyen, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!