Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK, akik ismerkedéskor kihangsúlyozzátok, hogy diplomások vagytok, miért teszitek?
Engem pl. ez csak akkor érdekelne, ha:
- Csóró vagyok, és kell egy csaj, aki eltart. És ekkor nyilván előtérbe helyezném az ügyvéd, orvos, pénzügyes csajokat, mint az óvónőt, vagy a Büfé-Ruhatár papírost.
- Politikusnak készülnék. Mert ott jobban hangzik, hogy a csajom Dr.XY, mint az, hogy Kis Mari OKJ-s cipőfelsőrész készítő.
- Beltenyészet, diplomás, sznob, ZS család sarja lennék, akiknél nem ember, aki nem diplomás.
Másképp kit érdekel a diplomád, mikor egy traktoros, "parasztlány", SOKKAL nagyobb vérbőséget okoz? Pl.: [link]
Kérdésben leírtad a választ is! Ezért !
“diplomás, sznob, ZS család sarja lennék, akiknél nem ember, aki nem diplomás.”
Azért ez a első gondolatuk mert többnek hiszik magukat a diplomával pl egy szakmás vagy szimpla érettségivel rendelkezőknél.
Pasikban is van aki hangsúlyozza hogy diplomás, de szerimtem azért mert hasonlóra vágynak.
Én nem tartom magam kevesebbnek. Van egy szakmám, sok ráépülő képzéssel, imádok tanulni. Most egy másik szakmát is elkezdek, ahhoz is az összes kepzést amit lehet elvégzem. Hogy miért? Mert klassz! 😄
Aztán megnyitom a legjobb gyógy-wellness-szépség házat Magyarországon. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!