Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a Puzsérnak?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=0oozF1w7DIQ

1:1 azt mondja ebben a beszélgetésben, amit már én is felvetettem itt a Gyakorin, hogy: Ha egy érett, felnőtt, ne kezdjen kapcsolatot egy fiatallal, mert etikátlan a korkülönbség miatt, akkor nem etikátlan ez a korkülönbség pl. egy szerződéskötésre is? Hiszen ilyen alapon, átverem/átverhetem a diákmelós kislányt, de a 18 évest is amikor megveszem a házát, amit örökölt? 14:20-tól van a videóban.

Tehát ha megdugom átverem a 16 éves "gyereket", de ha kiállítom az utcára szórólapozni 12 órát bagóért, az etikus, jogszerű, törvényes.

2023. márc. 11. 00:03
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
46%

De értsd meg, hogy a szerződés sem véd meg ilyen téren. Ha neked van egy 20 milliót érő ingatlanod, én pedig tudom, hogy hirtelen kell a pénz neked, ráadásul nem is vagy tisztában a valós értékével, attól én megvehetem tőled 10 millióért és semmiféle törvényt nem szegek meg vele. Etikus? Nem. Törvényes? Igen.

A szerződés csak annyiban véd, hogy azt a 10 milliót, amiben megállapodtunk, meg kell hogy kapd tőlem.

2023. márc. 11. 11:30
 22/39 anonim ***** válasza:
82%
Valszeg a lany pszichologiai fejlodesere az kevesbe lesz szar hatassal, ha bukik egy rakas penzt, mint az, ha kihasznaljak es atverik idosebb ferfiak.
2023. márc. 11. 11:33
 23/39 anonim ***** válasza:
84%
21, ez világos, ez eddig is megvolt, de hogy ez a fentiekhez meg a gyerekek megszexeléséhez hogy jön, azt nem értem.
2023. márc. 11. 11:35
 24/39 anonim ***** válasza:
19%
Jó, azért ne állítsuk be a fiatal lányokat úgy, mintha legalább nagyjából ne tudnák, hogy mit csinálnak. Fiatal lányként övék a világ. Egy 20 éves lány tetszik a 14 éves fiúktól elkezdve a 60-as idősebb férfiakig mindenkinek. Miért nem választ akkor fiatalabbat, ahol ő lehet a "felnőtt"? Miért nem választ magával egykorút, akivel kb azonos élethelyzetben vannak? Vagy miért nem választ 60 felettit? Miért pont azt a 30-as, 40-es férfit választja?
2023. márc. 11. 11:43
 25/39 anonim ***** válasza:
13%
23: A gyerekekkel való szexről itt szó sem volt. Szerintem abban minden normális ember egyetért, hogy az bűncselekmény, sőt erre törvény is van. Fiatal felnőttekről van itt szó elsősorban, akik már felelősséggel tartoznak a döntéseikért, van lehetőségük dönteni, sőt választási lehetőségük is bőven van, ellenben már nem követnek el sem ők sem a velük kapcsolatban levő idősebb felnőttek törvénytelenséget.
2023. márc. 11. 11:47
 26/39 anonim ***** válasza:
76%
16 éves nem fiatal felnőtt.
2023. márc. 11. 11:48
 27/39 anonim ***** válasza:
76%

De epp ez az, hogy nem tudjak :D Ahogy lehet az ingatlaneladasrol sincs goze sem, ugy a kapcsolatokhoz sem ert. Pont azert valaszt idosebbet, mert buta, es annyit ert az egeszhez, amennyit innen-onnan osszeolvasott, hogy “az idosebb pasik erettebbek es megbizhatobbak”. Mivel tapasztalatlan, azt hiszi ez alap es a legtobbre igaz, plane arra, aki azt is allitja, hogy marpedig o komolyat akar.

Es nem a normalis, szerzodeses lakaseladashoz hasonlitanam ezt, inkabb a netes, telefonos scammerekhez.

2023. márc. 11. 11:49
 28/39 anonim ***** válasza:
33%

26: De már nem is gyerek.

27: Jó, de akkor ezt hogyan oldod meg? Hogyan kényszerítesz rá egy 18-20 éves lányt, hogy márpedig maximum 25 évessel lehet kapcsolatban?

2023. márc. 11. 12:42
 29/39 anonim ***** válasza:
74%
Hát nekem gyerek, de én nő vagyok, nem keresek megerősítést, hogy miért kéne 18 év alattiakkal dugnom.
2023. márc. 11. 12:48
 30/39 anonim ***** válasza:
21%
Teljesen mindegy a nemed. Mondom, én sem tartom normálisnak férfiként, ha valaki mondjuk 22-23 éves kor felett 16 éves lányokat próbál befűzni. Nem is róluk beszélek, hanem a már tényleg nagykorú, de még fiatal lányokról. Főként az egyetemista korúakról. Azért azt ne mondja nekem senki, hogy egy 20-22 éves lány nincs tisztában azzal, hogy milyen lehetőségei vannak?
2023. márc. 11. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!