Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a Puzsérnak?
https://www.youtube.com/watch?v=0oozF1w7DIQ
1:1 azt mondja ebben a beszélgetésben, amit már én is felvetettem itt a Gyakorin, hogy: Ha egy érett, felnőtt, ne kezdjen kapcsolatot egy fiatallal, mert etikátlan a korkülönbség miatt, akkor nem etikátlan ez a korkülönbség pl. egy szerződéskötésre is? Hiszen ilyen alapon, átverem/átverhetem a diákmelós kislányt, de a 18 évest is amikor megveszem a házát, amit örökölt? 14:20-tól van a videóban.
Tehát ha megdugom átverem a 16 éves "gyereket", de ha kiállítom az utcára szórólapozni 12 órát bagóért, az etikus, jogszerű, törvényes.
De értsd meg, hogy a szerződés sem véd meg ilyen téren. Ha neked van egy 20 milliót érő ingatlanod, én pedig tudom, hogy hirtelen kell a pénz neked, ráadásul nem is vagy tisztában a valós értékével, attól én megvehetem tőled 10 millióért és semmiféle törvényt nem szegek meg vele. Etikus? Nem. Törvényes? Igen.
A szerződés csak annyiban véd, hogy azt a 10 milliót, amiben megállapodtunk, meg kell hogy kapd tőlem.
De epp ez az, hogy nem tudjak :D Ahogy lehet az ingatlaneladasrol sincs goze sem, ugy a kapcsolatokhoz sem ert. Pont azert valaszt idosebbet, mert buta, es annyit ert az egeszhez, amennyit innen-onnan osszeolvasott, hogy “az idosebb pasik erettebbek es megbizhatobbak”. Mivel tapasztalatlan, azt hiszi ez alap es a legtobbre igaz, plane arra, aki azt is allitja, hogy marpedig o komolyat akar.
Es nem a normalis, szerzodeses lakaseladashoz hasonlitanam ezt, inkabb a netes, telefonos scammerekhez.
26: De már nem is gyerek.
27: Jó, de akkor ezt hogyan oldod meg? Hogyan kényszerítesz rá egy 18-20 éves lányt, hogy márpedig maximum 25 évessel lehet kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!