Puzsérnak igaza van Majkával szemben? Majka miért akar verekedni?
2022. jan. 17. 17:34
1/6 anonim válasza:
Szerintem igaza van. Majka egy suttyó akinek az az egyetlen érdeme valóban hogy nem lányokat futtat hanem celeb. Egy fokkal jobb. És miért akar verekedni? Mert az ózdi gettóban ez a kommunikáció általános formája.
2/6 anonim válasza:
Nem is tudom, mondjuk azért, mert egy hülye cigány?
3/6 anonim válasza:
Szerintem is egy suttyó Majka, de kivételesen ebben a vitában neki van igaza Puzsérral szemben. Az ő cikke nem csak annyi, amit kiemelt Puzsér, hogy személyeskedhessen egy jót. Az a baj, valójában Puzsér is épp annyira trash celeb, mint Majka, csak jóval magasabb lovon ül, miközben látszólag fikázva, a maga ál-értelmiségi módján népszerűsí a trash kultúrát. Ezzel szemben Majka nem árul zsákbamacskát, a trasht nem próbálja nem trashként előadni, proliként a prolikat szórakoztatja proli módon.
4/6 anonim válasza:
Majka inkább ne akarjon verekedni. Verekedett már Dope al ringben jókora gázsiért, aztán egy vicc volt az a kalimpászás amit művelt. Azóta meg még "öreg" is lett mondhatni.
Egyébként az jobb kérdés, hogy Majkának egyáltalán mikor volt igaza?
Meg kell nézni honnét és hogyan indult a karrierje. Ott is a pénzt tett tönkre mindent, de az előtt meg majdnem magömlése volt még Dopeman től is. Utána meg...
Majka az aki még Dopeman nél is szánalmasabb, ami szintén nem kis szó.
5/6 anonim válasza:
Az a 160 centis putros mindenkivel verekedne közben lecsapnák a kis nyomit.
6/6 anonim válasza:
Majka semmivel nem tehetségesebb mint a többi zenész vagy műsorvezető....egyszerűen gátlástalanabb náluk, azért sikeres. Puzsérnak igaza van, de szerintem van benne irigység is az ózdi majomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!