LL Junior,Curtis,Majka cigányok?
Figyelt kérdés
Vagy csak van bennük egy kis vonó,de nem egészen?2021. febr. 26. 19:53
2/16 anonim válasza:
LL Junior egyértelműen az, a másik kettőt nem tudom.
3/16 anonim válasza:
Cigány az
1.) aki annak vallja magát
2.) akit környezete annak gondol
3.) aki életvitele és szemléletmódja alapján a romákkal azonos habitust képvisel.
Ha a 3 közül az egyikbe bele illik a 3 úriember, akkor az.
4/16 anonim válasza:
LL Juniorról biztosan tudom, hogy az, a másik kettőről nem, de eléggé úgy néznek ki
5/16 anonim válasza:
Majkáról eléggé leró, mert:
1. Ózdi gettóból származik.
2. Eléggé setétbőrű + kb. mindig úgy nézett ki, mint aki frissen szabadult a sittről.
3. A Szőke Kóla c. filmben feltűnően hitelesen játszotta a cigó szerepét.
6/16 anonim válasza:
Mindegyik cigany. Egyertelmuen meg a kulsejukon is latszik. Ott van mindharomnak a bemelyedes a szeme alatt meg a sotel barnas folt is a szemuk korul. Egyertelmuen mutatja ez ,hogy ciganyok.
7/16 anonim válasza:
Majka nem az, csak köztük szocializálódott.
Junior tuti, ő vállalja is.
8/16 anonim válasza:
ll junior - az
Curtis - cigány vagy valami kun szerűség,
Majka - saját bevallalása szerint nem, szerintem sem
9/16 anonim válasza:
Mindhárom. Majka korábban annak mondta magát, ma már nem, ő a tipikus esete annak, aki ha abból származva érdeke, pénze avatarnak is mondaná magát.
10/16 anonim válasza:
Ll junior, majka igen
Curtis nem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!