Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még olyan csinos nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan csinos nők akiknek nem csak az számít egy férfiben, hogy jóképű legyen hanem a belsőértékei a fontosak?

Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 13:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/146 anonim ***** válasza:
97%
Kicsit sajnállak, kicsi ogre, amiért ennyi nyomorult és magányos van. Ám, te vagy a felelős, hát így jártál.
2023. márc. 10. 13:48
 22/146 A kérdező kommentje:

Észérv, bizonyíték? Elég visszatekinteni a történelemben és megnézni a nők helyzetét. Az, hogy mára mesterségesen előretolták őket és próbálják ezt még fokozni az nem releváns az igazi viszonyokok kapcsolatában.

Igen, sok nő megteremtei magának, hogy a lakótársával béreljenek valami kis lyukat két szobával és azt nyögjék és akkor már önfenntartó sikeres nőként gondolnak magukra, nos én nem erről a szintről beszélek.

Körülnéztél te már a világon, hogy csúnya és öreg gazdag férfi jár TOP TOP nőkkel? Hol érdekelne az engem, hogy ő most színlelten élvezi e az együttlétet vagy sem amikor engem a csúcsra juttat a gyönyörű testével?

2023. márc. 10. 13:50
 23/146 anonim ***** válasza:
90%

Hol érdekelne az engem, hogy ő most színlelten élvezi e az együttlétet vagy sem amikor engem a csúcsra juttat a gyönyörű testével?

Ezért sincs senkid, nemcsak mert visszataszító vagy.

2023. márc. 10. 13:51
 24/146 anonim ***** válasza:
3%

"Ettől még az alfelem "sajnos" csak olyanra fog reagálni, aki tetszik is."

Már bocs de ez annyira undorító. Ez a szexközpontúság, mánia...

Valamiért több ezer évig működött a világ úgy is hogy a házasságok létrejötténél nem volt szempont hogy a nő "alfele" fel legyen ajzva... Sőt- nemm véletlen tartották erkölcstelennek az ilyen nőket. Manapság meg ezeknek áll a világ. Bizonyított tény hogy a nők nagy része nem igazán képes orgazmusra és pláne nem együttlétkor szóval ha annak rendeljük alá a párkapcsolati piacot hogy a ti alfeletek mire bizsereg be akkor tönkre fogjuk tenni a világot... ohh wait már zajlik.

Oda fajult már a dolog hogy aki látja a valóságot az már hetero férfi létére undorodik ha csak meghallja hogy a nő élvezi a szexet mert tudja mi van emögött...

2023. márc. 10. 13:53
 25/146 anonim ***** válasza:
97%

Ha megfeszülsz is fontos lesz mindkét nemnek a kémia, a vonzalom megléte és baromira nem a te tiszted eldönteni ki, mire született és kinek mikor van egálban a mérleg nyelve! A való élet sem téged igazol, máskülönben lenne nőd, de nincs, nem véletlen.

Igen is fontos a nőknek is a külső ÉS a belső is, a mérleg pedig soha a büdös életben nem lesz egyenlő egy csinos, vékony nő és egy elhízott alkesz között, drága Shrek. Egy normális nőnek sem az az egyetlen érdeme, hogy csinos (amiért egyébként sok munka és sok pénz is van), tehát máris bukott az amúgy semmivel sem alátámasztható elméleted. Te nem tudsz szeretet adni, hisz azt se tudod mit jelent a szó, ez világosan látszik minden hozzászólásodból. Pénzzel pedig nem fogod tudni vonzóbbá tenni a külsőd, a pénz miatt nem fog beindulni szexuálisan a nő sem, tetszik vagy sem, akkor is ez van. Te talán lefeküdnél számodra nem vonzó nővel? Nem. Akkor meg miről beszélünk? Nem te fogod eldönteni, hogy kinek mi a vonzó, kinek mire kéne beindulnia, kinek kivel kéne együtt lenni, se azt hogy kinek, mikor van egálban a mérleg nyelve. Egy értelmes csinos, vékony nő a büdös életben nem fog egy túlsúlyos alkoholistát egy szintnek tartani magával, ha megfeszülsz sem. A pénzed pedig nyugodtan kenheted a hajadra is, a nők is dolgoznak, a nagy részük tökéketelesene eltartja magát, nem tudsz mindenkit a szaros pénzeddel megvenni és ha valakit sikerül is, megnyugtatlak, az sem azért lesz veled, mert annyira szeretne meg vonzódik hozzád... Ennyi erővel prostinak is fizethetsz, más nőd úgy sem lesz.

2023. márc. 10. 13:55
 26/146 anonim ***** válasza:
95%

Már bocs de ez annyira undorító. Ez a szexközpontúság, mánia...

Ja hogy az egész szex-téma a férfiak szexközpontúságát, mániáját szolgálja ki. Ha a nő élvezi a szexet, az meg erkölcstelen és tönkreteszi a világot.

Egyre világosabb számomra, miért panaszkodik itt ennyi nyomi, hogy 40 évesen is még szűz.

2023. márc. 10. 14:00
 27/146 A kérdező kommentje:

Az, hogy a világ kifordult magából az itt a probléma. A nők már olyan szinten tolva vannak hátulról mesterségesen ,hogy teljesen elfelejtették honnan jöttek. És ki tudja még, hogy hova fog ez kifutni.

Te lemaradtál azokról akik 70 évesen dagadtan TOP TOP nőkkel járnak mert sok pénzük van? Ha 10x ennyi bevételem lenni akkor már meggondolnám, hogy pénzből tartsak fel egy barátnőt ha jól játssza a szerepét. De a jelenlegi bevételből csak prostit találok, ilyen valódi barátnőfeelinges golddiggert nem.

Prostira meg már nem vágyok, voltam elégnél 20as éveim elején.

28/146 anonim ***** válasza:
95%
Hűha, néhány pasas ennyire nem ért a nőkhöz? Ne abból induljatok ki, hogy ti nem tudtok a csúcsra juttatni egy nőt. XD
 29/146 anonim ***** válasza:
95%

28-nak: ahogy elnézem, ők nem is akarnak nőt a csúcsra juttatni, sőt. Amelyik nő élvezi a szexet, az csak a világot teszi tönkre.

No comment:)

2023. márc. 10. 14:02
 30/146 anonim ***** válasza:
97%

" Elég visszatekinteni a történelemben és megnézni a nők helyzetét."

Szóval akkor ami a történelem során huzamosabb ideig volt valahogy, az mind helyes?

Bocs, de ez nem észérv.

Az, hogy amikor nem a nő döntött arról, hogy kivel jön össze + nem tanulhatott, nem dolgozhatott, akkor főleg az anyagi biztonság számított házasságkor, az nem azt jelenti, hogy ők maguk ezt akarták. Ez volt mesterséges, kényszerített helyzet.

Az a természetes, ha olyan párt akarnak a nők is, akihez vonzódni tudnak.

"Hol érdekelne az engem, hogy ő most színlelten élvezi e az együttlétet vagy sem amikor engem a csúcsra juttat a gyönyörű testével?"

Van egy jó hírem, van az igényeidnek megfelelő szolgáltatás, prostitáció a neve.

Hiába nem akarod már, ez van.

Egyáltalán miért nem jó neked? Nem fontos neked, hogy a nő szeressen és élvezze veled a szexet, azt akarod, hogy a pénzedért és a "sikereidért" legyen veled.

Akkor miért nem jó neked a prosti, akinek fizetsz, és cserébe csúcsra juttat a gyönyörű testével?

"Igen, sok nő megteremtei magának, hogy a lakótársával béreljenek valami kis lyukat két szobával és azt nyögjék és akkor már önfenntartó sikeres nőként gondolnak magukra, nos én nem erről a szintről beszélek"

Én sem erről a szintről beszélek. Csak te találod ki.

De amúgy akkor sem kellene külsőre taszító férfi, ha ilyen szinten lennék anyagilag.

---

24

Na, gyorsan eljutottunk oda, hogy kifejezetten bűn, undorító, ha egy nő élvezni meri a szexet. :D

Jók vagytok.

2023. márc. 10. 14:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!