Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyik lánynak azt mondtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik lánynak azt mondtam hogy ,,kár hogy nem az én gyerekem" erre ő azt válaszolta hogy: ,,Hát igen" most ezt miért mondta? Van neki gyereke.....

Figyelt kérdés

#gyerek #baba #nő #csaj #Hát igen
2023. márc. 10. 10:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Mert valszeg neki mindegy kitol van nem az apa számit:D
2023. márc. 10. 10:07
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
Mert sajnálja, hogy nem te vagy a gyerek apja, gondolom.
2023. márc. 10. 10:39
 3/19 anonim ***** válasza:
71%

Mármint az ő gyerekére mondtad? Kicsit para, ha igen.

Lehet, csak nem tudott mit felelni, ez elég sablon válasz.

2023. márc. 10. 10:40
 4/19 A kérdező kommentje:

#1 Mert mi számít?

#2 miből gondolod?

#3 igen. Mit nem értesz? Csak annyit mondtam neki hogy kár hogy nem tőlem van az a gyerek. Erre azt mondta hogy hát igen. ..... Nem értem miért. De olyan nyugodtsággal mondta és a szemembe nézett.....

2023. márc. 10. 11:45
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Szegény, szerintem azt se tudta mit mondjon hirtelen. Honnan jönnek ilyen idióta gondolatok? El nem tudom képzelni, hogy miért tűnhet jó ötletnek ilyet mondani egy nőnek.
2023. márc. 10. 11:59
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem mind1?
2023. márc. 10. 12:01
 7/19 anonim ***** válasza:
94%

Mi az, hogy mit nem értek? :D Kevés az infó a kérdésben.

"Egy lánynak azt mondtam: kár hogy nem az én gyerekem" - ez a mondat így önmagában azt jelenti, hogy a lányt szeretnéd a gyerekednek. A kérdés végéből sejtettem, hogy az ő gyerekére célzol, de ez nem volt világosan leírva.

Egyikőtöket sem ismerlek, nem tudom, milyen kapcsolat van kettőtök között (Exed? Gyerekkori barátod és szerelmed? Randipartnered? "Egy lány" alapján egy random járókelőre gondol az ember)

Ha nekem mondaná ezt valaki, lehet hogy én is csak egy "hát igen"-nel zavarnám le a dolgot.

"Hát igen, sajnálod, remélem ennyivel le is zárom ezt a beszélgetés-fonalat" gondolattal.

2023. márc. 10. 12:03
 8/19 A kérdező kommentje:
Ismerős ennyi
2023. márc. 10. 12:07
 9/19 anonim ***** válasza:
91%

Hát ez elég fura megjegyzés volt.

Gondolom nem szingli anyuka - ha boldog házasságban él, akkor ez elég sértő megjegyzés volt, valahol a férje ellen is szól.

2023. márc. 10. 12:31
 10/19 anonim ***** válasza:
94%
En pofán vertelek volna egy ilyen megszolalasert az biztos. Hogy jössz te ehhez, hogy degradald a gyereke apját meg egyáltalán szádra vedd a gyerekét ilyen kontextusban? Fu bmeg...
2023. márc. 10. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!