Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják itt a nők hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják itt a nők hogy nem igaz hogy a 60 kilós férfiakat szeretik?

Figyelt kérdés

Ez a srác 68 kg

[link]

Na ugye hogy ez kell nektek??? 60 kilós B+

2023. márc. 10. 08:07
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

És attól, hogy az egyik leghízottabb ország vagyunk kizárja azt, hogy legyenek olyan nők és férfiak, akik egészségesen étkeznek és figyelnek az alakjukra, sportolnak, edzenek? Micsoda megállapítás. A lakosság valamivel több, mint harmada tartozik BMI alapján a normális kategóriába (arról nem beszélve, hogy a BMI csak a magasságot, súlyt, kort, nemet nézi, márpedig ez ennél összetettebb, értelemszerűen van különbség egy 180 centi 80 kilós, egész nap döglő és zabáló illetve egy 180 centi 80 kilós egészségesen étkező és sportoló ember között, nem mindegy a test zsírszázalék meg társai).

Hol írta bárki amúgy, hogy CSAK kardiózik?? A 26-os is azt írta, hogy kardiózik ÉS súlyzós edzést is végez! Nem a sporthoz kell itt érteni, hanem tudni kéne szöveget értelmezni. Sok nőnek amúgy sem az izomnövelés a célja, max minimálisan, inkább az, hogy formában tartsa magát, hogy ne szaladjanak fel a plusz kilók. Világosan leírta a 63 kilós kommentelő, hogy egészségesen eszik és emellett kardiózik és súlyzóval is edz, elárulnád kérlek hogyan sikerült ebből azt levonni nagyon ügyesen, hogy a 63 kilójából mind a 63 kiló zsír? 🤦🏻‍♀️ Neked kéne inkább kicsit jobban utánajárni a témának, mert láthatóan teljesen vakon vagy.

Az pedig továbbra sem érdekel senkit, hogy szerinted mi a pofátlanság és mi nem meg ki mire méltó és mire nem. Nem a te tiszted ezt eldönteni, ennyire egyszerű. Ha egy sportos férfinak megfelel a kevésbé sportos vagy egyenesen duci nő, szíve-joga hozzá, neked az miért fáj?? Főleg mi közöd hozzá? Semmi arcátlanság nincs ebben, ha mindkettőnek megfelel. Nem mindenki olyan felszínes, mint te, hogy kizárólag magasságban meg súlyban méri a másik értékeit, bármennyire is hihetetlen. Férfiaknál alapból nagyobb az elhízottság aránya, szóval ne csináljunk úgy, mintha a fordítottja a jelenségnek nem létezne. Kövér férfiak közül is sokan vágynak csinos, vékony nőkre, az talán nem arcátlanság ezen logika mentén..?!

2023. márc. 10. 14:57
 32/36 anonim ***** válasza:
AZ hogy valaki hány kg az a magasság nélkül nem sokat jelnet
2023. márc. 10. 16:04
 33/36 anonim ***** válasza:
Én azért mondom mert nem azt szeretem. Előny ha fehér...
2023. márc. 10. 16:05
 34/36 anonim ***** válasza:
60 kg egy férfinél (nekem) kevés, én alacsony nőként 50kg felett vagyok és a családom aggódik miattam, mert túl sovány vagyok.. Meg én személy szerint jobb szeretem ha egy férfi kicsit erősebb, testesebb alkatú.
2023. márc. 10. 16:49
 35/36 anonim ***** válasza:

Nekem nem kell. :D De én se neki. Persze ti mindig a tünci csajokat általánosítjátok, mert a többi amúgy se ember...

Akkor ki a kretén, B+? :)

2023. márc. 14. 09:51
 36/36 anonim ***** válasza:
Meg kell érteni, hogy a kilókkal dobálózni magasság nélkül teljesen értelmetlen (ahogy 32-es is írta). Amellett nekem volt olyan párom, aki pont olyan magas volt és annyi kiló, mint én (ő férfi, én nő) és nem volt elfogadhatatlanul vékony. A fiú gyerekünk is pont olyan magas és annyi kiló, mint mi voltunk és őt sem fújja el a szél. Továbbá én találkoztam olyan magas nővel, mint én és ő pont 10 kilóval volt több, mint én és egészen pontosan ugyanolyan vékonyak voltunk. Történetesen mindketten híztunk és akkor is megmaradt ez a különbség.
2023. márc. 14. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!