Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják itt a nők hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják itt a nők hogy nem igaz hogy a 60 kilós férfiakat szeretik?

Figyelt kérdés

Ez a srác 68 kg

[link]

Na ugye hogy ez kell nektek??? 60 kilós B+

2023. márc. 10. 08:07
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
13 Olvasni tudsz azért? Hol írtam olyat, hogy ő ne lenne vékony, hm?? Azt írtam egy NAGYON MINIMÁLIS kis pocak, amikor leül. Ami nem is kifejezetten "háj", szimplán ha leül összegyűrődik ott a bőre, de persze kötekedjél a semmin, az sokkal célravezetőbb. Nem elhízott, nem kövér, így szeretem, ahogy van. Anélkül pedig, hogy látnád a másikat ne jelentsél ki tényszerűen dolgokat talán. Pusztán számok alapján nem tudod konkrétan megmondani, hogy néz ki az adott ember. Marhára nem mindegy az sem, hogy izom van rajta vagy tömény zsír, ahogy az sem hogy az egész pl a hasán összpontosul vagy eloszlik rajta arányosan. Gondolom ezekre magadtól nehéz rájönni.
2023. márc. 10. 11:40
 22/36 anonim ***** válasza:

A képen látható fickó max. akkor 68 kiló, ha alacsony.

A párom 188 cm magas és 86 kiló. Nincs rajta felesleg, edz. Volt 65 kiló is 10 éve, amikor összejöttünk, de akkor egy gebe, 19 éves srác volt, most pedig szélesvállú, jó alkatú FÉRFI.

Én 170 cm magas vagyok és 63 kiló, már eléggé vicces lenne számomra, ha akkora lenne a pasi, mint én. Sportos, vékony nő vagyok ekkora tömeggel, egy felnőtt férfinak ez nagyon kevés lenne.

2023. márc. 10. 11:44
 23/36 anonim ***** válasza:
2%
22 bocs de valakinek ki kell mondani: 170 centihez, 70 kilót közelítve (jön egy sérülés, karantén, terhesség, akkor pikk pakk 75 leszel) nagyon nem vagy egy szinten egy felesleg nélküli sportos csávóval! Pont ez az az arcátlanság amit nagyon un már a többség a mai feminista világban...
2023. márc. 10. 12:02
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

63 kiló, az milyen univerzumban közelít a 70-hez??? Az maximum a 60 kilóhoz közelít és ekkora magassághoz teljesen okés, főleg hogy nem is tudjuk, hogy emellé pluszban mozog-e, mennyi az izom-zsír aránya stb. Látsz két számot, amit még el is ferdítesz és közlöd, hogy ő nincs egy szinten a barátjával. Ne haragudj már, de kinek hiszed magad te, hogy megmond egy szinten van-e vele? Nyilván nem véletlen van vele a párja, szóval ha neki megfelel és számára ez az "ő szintje", akkor hogy jön ahhoz bármiféle idegen, hogy ezt felülbírálja? Nevetséges de tényleg. És akkor még a nők vannak megszólva. Az meg a legalja, amikor lehetséges hízás okaként a terhességet hozza fel némelyik pasi. Bszki, egy új emberi lényt hoz a világra, 9 hónapon át hordja a méhében, kettő helyett eszik, még jó hogy a nők többségére feljön ilyenkor plusz súly, amit a többség szülés után amúgy lead. De aki azon nyavalyog, hogy a párján a közös gyerekük megszülése miatt maradt pár kiló plusz, az meg sem érdemli, hogy valaha családja legyen. Sok pasinak alapból van akkora hasa, mint egy félidős terhes nőnek, na aztán nekik mi a "mentségük"? És még ezek közül is akadnak olyanok, akik vékony nőt akarnak.

Olyan meg nincs, hogy ez arcátlanság, ha egy edzett magas, izmos pasinak megfelel az a) kevésbé edzett, ámde összeségében ugyanúgy vékony nő vagy b) elhízott nő, ahhoz senkinek semmi köze és semmi arcátlanság nincs benne. Mindenki azt vár el, amit akar, max nem lesz rá "jelentkező".

2023. márc. 10. 12:20
 25/36 anonim ***** válasza:
Ja és karanténnak, sérülésnek nemcsak nőknél áll fenn a veszélye, hanem pasiknál is! Lásd covid: milyen érdekes, hogy a karantén ellenére sem híztam egyetlen kilót sem. Se én, se a párom. Attól, hogy karantén van nem jelenti automatikusan azt, hogy az ember meghízik. Esetleges sérülés esetén pedig az az elsődleges, hogy az ember felépüljön, meggyógyuljon és a legkévésbe sem az, hogy épp hány kiló... Azzal majd ráér törődni, miután ismét egészséges.
2023. márc. 10. 12:23
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Köszi 23, jót nevettem.

2016-ban váltottam életmódot (nem voltam soha kövér, 55 kiló voltam és inaktív), azóta sportolok és étkezem olyan 80%-ban egészségesen. Súlyzós edzést és intenzív kardiot is végzek, a többi napon pedig szobabiciklizek + napi 1-1,5 órát sétálok. Már a covid előtt is itthon edzettem, szóval semmit sem változtatott a covid az életmódomon, sőt, talán még több időm lett, kevesebbszer maradt ki a mozgás.

Tudod, az izomnak súlya van, ameddig ennyit edzek, nem tudnék egészségesen, szenvedés nélkül 60 kiló alá menni, és nem is akarok.

Voltam beteg, voltak sérüléseim is, és nem híztam meg egyiknél sem, és amint lehetett, visszatértem az edzéshez. Egy hónapnál több sose maradt ki.

Nos, beképzeltség nélkül állíthatom, hogy a testem kinézete 100-ból 95 férfi számára nemcsak megfelelő, hanem vonzó. Mint írtam, van benne sok munkám.

Szóval semmi arcátlanság nincs abban, hogy sportos párom van. Ráadásul kettőnk közül én edzek többet.

2023. márc. 10. 12:46
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

63 kerekítve 70

Grat!

Valaki nagyon ért a matekhoz.

2023. márc. 10. 12:48
 28/36 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy a képen látható srác minimum 80 kg és nem 68...
2023. márc. 10. 13:45
 29/36 anonim ***** válasza:
3%

Érdekes hogy itt minden egyes nő egészségesen étkezik és folyamatosan mozgásban van :D:DD:D Közben európa egyik legelhízottabb országa vagyunk.

Ha kicsit is értenétek a sporthoz akkor tudnátok hogy ennyi kardio egyenesen kontraproduktív izomnövelés szempontjából. Innen tudom hogy kitaláció. 63 kiló pedig zsírból akárhogy nézzük nem méltó egy sportos férfi mellé hanem kifejezeetten arcátlanság hogy azt hiszik egyesek hogy ez jár nekik és egy jótestű férfi majd mellettük állapodik meg.

2023. márc. 10. 14:11
 30/36 anonim ***** válasza:
4%
29. Pedig mennyi nagy zsiros feneku aranytalan tesu nonek kell a szallkas pasi.
2023. márc. 10. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!