Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci nőknek is annyira nehéz partnert találni mint egy pocakos férfinek?
Figyelt kérdés
Nem csak mi szenvedünk ezzel éveken át? Most belegondoltam mennyi rosszindulat ér minket ha egy férfi 180 cm mellé nem 60 kg mint a tinédzser fiúk hanem 80,90,100 vagy több. Akkor lehet s kissé duci arcú , pufóka nőknek mi lehet? Ők se kellenek senkinek kb nem ? Csak femcel az nem nyivákol nyilvánosan hanem csöndben szenved?2023. márc. 9. 07:22
12/15 anonim válasza:
135kg vagyok és 156cm de aztat tapasztallom, hogy a nők szerettik az ijen alkatú pasikat. Még aztat is szokták mondani hogy inteligenciás vagyok.
13/15 anonim válasza:
Nem tudom egy duci fèrfinek mennyire nehèz.
Nekem nőkènt nem volt az.
14/15 anonim válasza:
Nemhiszem, hogy az lenne. Akiket ismerek szingli pasikat annak a 80% kimondottan vékony. Kb a maradék 20%ra oszlik el a normàl, a sportos/kigyúrt alkat.
15/15 anonim válasza:
Nehéz. Mert nehéz kedves pasit találni és ha találok is, akinek elvileg tetszem is, valahogy azok is eltűnnek egyik percről a másikra. Erre pedig nem tudok jobbat mondani, mint azt, hogy hiába vagyok szimpatikus, talált csinosabbat.
De ez van, megértem. Mindenki a legjobbat szeretné, nem bánt a dolog, de valóban nagyon kitartónak kell lenni, ha társat keres az ember.
N33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!